Q-Fin Kenniscentrum

 

Het opvallende pand van Q-Fin in Bergeijk wordt niet alleen gebruikt voor de ontwikkeling en bouw van de machines maar fungeert ook als kenniscentrum. In ons Experience Centre, waar alle machines werkend opgesteld staan, delen wij graag kennis met elkaar maar ook met onze klanten.

Innoveren en ontwikkelen
Q-Fin Quality Finishing Machines is voorloper op het gebied van het ontbramen, afronden en finishen van metalen plaatdelen. Als organisatie zijn wij continu bezig met het doorontwikkelen van onze machines, het verzamelen van technische data en het testen van nieuwe concepten. Op basis hiervan breiden wij ons kennisniveau steeds verder uit en optimaliseren wij onze machines. Deze kennis delen we graag met de gebruikers van onze machines.

Q-Fin Kennis Club
Bij Q-Fin zijn we er van overtuigd dat je samen tot meer in staat bent. Daarom hebben we de Q-Fin Kennis Club (QKC) in het leven geroepen. Eén keer per week komen onze engineers, monteurs, sales- en marketing medewerkers bij elkaar. Samen verleggen we grenzen en blijven we innoveren, ontwikkelen en optimaliseren. Klanten kunnen op afspraak met hun uitdagingen bij de QKC aansluiten.

De oplossing voor machinaal ontbramen, afronden en finishen
Wij zouden u van alles kunnen vertellen over onze machines en de mogelijkheden die zij bieden. Maar, we hebben liever dat u deze zelf ervaart. Daarom ontvangen we u graag in onze showroom, aan de Wilgenakker 8 te Bergeijk. Neem uw eigen producten mee zodat u een goed beeld krijgt van het resultaat wat met onze machines geboekt kan worden en u komt erachter of de machine voldoet aan uw wensen en behoeften.

Bent u niet in de mogelijkheid om ons op korte termijn te bezoeken? Jammer! Maar ook daar hebben wij een geschikte oplossing voor; stuur uw producten naar ons op zodat wij ze van de gewenste nabewerking kunnen voorzien. Wij zijn er van overtuigd dat u na het zien van het resultaat als nog snel een bezoek aan onze showroom zult brengen.