CONSTANTE INNOVATIE IN SLIJP- EN ONTBRAAMTECHNIEK

Kennis borgen, de bestaande aanwezige kennis wordt overgedragen

Testen materiaal, testen van diverse materialen

Testen product, testen van borstels en banden

Testen machines, testen van diverse toepassingen van machines

Onderzoeken nieuwe mogelijkheden

Innoveren en ontwikkelen
Q-Fin is voorloper op het gebied van het ontbramen, slijpen en afronden van metalen plaatdelen. Als organisatie zijn wij continu bezig met het doorontwikkelen van onze machines en het verzamelen van technische data. Op basis hiervan breiden wij ons kennisniveau steeds verder uit en optimaliseren wij onze machines. Deze kennis delen we graag met de gebruikers van onze machines.

Q-Fin Kennis Club
Bij Q-Fin zijn we er van overtuigd dat je samen tot meer in staat bent. Daarom hebben we de Q-Fin Kennis Club (QKC) in het leven geroepen. Eén keer per week komen onze engineers, monteurs, sales- en marketing medewerkers bij elkaar. Samen verleggen we grenzen en blijven we innoveren, ontwikkelen en optimaliseren.

Faciliteren van gebruikers
Wij fungeren als kenniscentrum voor slijp- en ontbraamtechniek. Bestaande klanten kunnen bij ons terecht voor advies over de juiste borstels en schuurbanden of informatie over het slijpen met de juiste druk. Nieuwe klanten kunnen in ons kenniscentrum onze machines testen of wij brengen hen in contact met onze referenties. Tevreden klanten, daar draait het om bij Q-Fin Quality Finishing Machines.

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief