Expert Set

De Q-Fin Expert Set is een combinatie van de F800 ontbraam- en finishmachine met de WES6000 natwerkende afzuiger. De perfecte oplossing voor het finishen van plaatdelen van 80 tot 800 mm breed. Verkrijgbaar met vacuĆ¼m- of magneetondersteuning.

De F800 geschikt voor het finishen van vlakke plaatdelen van 80 tot 800 mm breed. Naar keuze met vacuum- of magneet-ondersteuning. Minimum productafmetingen 80 x 80 mm. De MAG-versie is uitsluitend geschikt voor het finishen van staal en overige ferro-producten. De VAC-uitvoering is geschikt voor het nabewerken van RVS, aluminium, staal en overige non-ferro producten.

Met de WES6000 is brandgevaar uitgesloten. Met deze natwerkende afzuiginstallatie kunt u slijpstof afzuigen zonder drukverlies. De afzuiger is geheel uitgevoerd in RVS en heeft een afzuigcapaciteit van 6000 m3/h. Ook explosiegevaar bij het slijpen van aluminium delen kunt u met deze natafzuiger voorkomen.

De Expert Set wordt geleverd incl. pijpwerk. Indien gewenst verzorgen wij ook het transport, installatie en scholing op locatie.

Klaar om ook fijner en sneller te werken?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een demo.