F600 SP4

De 600 mm brede ontbraam- en finishmachine met planetair borstelsysteem. De nieuwe standaard in egale kantafronding en oppervlakte finish.

bullet bullet bullet

Planetair finish-machine

De F600 SP4 is een 600 mm brede machine met planetair borstelsysteem. Deze ontbraam- en finishmachine is uitgerust met 3 bewerkingsstations: een slijpstation gevolgd door 2 + 2 planetaire koppen. Elke planetaire kop is voorzien van 4 tegen elkaar in draaiende komborstels, de machine is dus uitgerust met 16 komborstels (⌀ 155 mm). Door oscillatie van de 4 planetaire koppen heeft u met deze machine ongeëvenaarde finishmogelijkheden. U kunt met deze machine uiteenlopende finish-bewerkingen uitvoeren waaronder ontbramen, afronden en finishen.

De F600 SP4 is dé ideale machine voor het nabewerken van plaatdelen tot 600 mm breed.

Metaalcenter Driessen kiest Q-Fin

“Vandaag vond de grote wisseltruc plaats bij Metaalcenter Driessen B.V. De firma Q-Fin B.V. kwam onze oude schuur/afrondmachines en natte afzuigingen vervangen door 3 nieuwe exemplaren. Door middel van het handvriendelijk aanleveren van uw producten, worden ook deze weer een genot om mee te werken binnen uw organisatie.

Tevens zorgt een “kantafronding” voor een betere hechting van een lak of coating. Dit in combinatie met onze oxidehuid vrije producten (staal tot en met 12mm oxidehuid vrij), de perfecte oplossing voor een strak gelakt resultaat! Een stukje training in bedieningsgemak en onderhoud hoort er uiteraard ook bij. Door deze training zijn we weer even opgefrist en bijgespijkerd in verband met de nieuwe mogelijkheden. Wij zijn er weer klaar voor! Vanaf morgen weer volle bak in productie. Al met al een prachtig setje om te zien en een genot om mee te werken!”

– Antal Driessen
Eigenaar bij Metaalcenter Driessen B.V.

Specificaties

• Transportband snelheid instelbaar: 0,3 - 8 m1/min
• Met vacuüm of magneet ondersteuning
• 4 st. 2,2 kW borstelmotoren met frequentie-regeling
• Min. werkstukafm.: 50x50 mm (MAG) / 80x80 mm (VAC)
• Maximale werkstukbreedte: 600 mm
• Maximale werkstukhoogte: 150 mm
• Aansluitwaarde machine: 400 V, 50 Hz, 32 A, 16 kW
• Afmetingen: 2030 x 1585 x 2085 mm (L x B x H)

2,150 KG
Download productflyer Download technische specificaties

Klaar om ook fijner en sneller te werken?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een demo.