Q2S

Omkeerstation voor het 2-zijdig bewerken voor plaatdelen tot resp. 600, 1200 en 1500 mm breed.

bullet bullet bullet

Omkeerunit

Het zijn vaak zware en/of grote stalen plaatdelen die voor een goede hechting van de poedercoating aan weerszijde van een grote kantenverronding voorzien dienen te worden. Deze delen moeten twee keer door de machine worden gevoerd en tussendoor omgekeerd worden. Dat laatste gebeurt vaak met de hand of met behulp van een bovenloopkraan. Dit kost veel tijd, het is inspannend werk voor de operators en niet honderd procent veilig. Omdat volgens de GrindingPower-filosofie van Q-Fin de producten slechts enkelzijdig op hoge snelheid van een grote radius kunnen worden voorzien heeft Q-Fin een omkeerstation ontwikkeld in 600, 1200 en 1500 mm breed.

De Q2S omkeerunit zorgt, opgenomen in de ontbraamstraat, batch-gewijs voor dubbelzijdige bewerking op ongekend hoge doorloopsnelheid. Het systeem kan door 1 operator worden bijgehouden. De Q2S wordt standaard geleverd incl. 2 stuks IOC invoer/uitvoertafels.

Geschikt voor

Willems Baling kiest Q-Fin

“Wij hebben alleen de beste productiemachines nodig om onze eigen kwaliteit te kunnen waarborgen. De Q-Fin ontbramingsstraat is geschikt voor grote platen welke moeilijk met de hand te keren zijn omdat hij deze automatisch keert. Dat levert ons een hele hoop tijdwinst op.”

Bram Willems
Chief Operating Officer bij Willems Baling Equipment

Specificaties

Leverbaar als: Q2S600 – Q2S1200 – Q2S1500
Maximale transportband belasting: 550 kg
Minimale product dikte: 1,5 mm
Maximale product dikte: 50 mm
Minimale product afmeting: 280 x 280 mm
Voltage: 3x400V+N+PE / 50 Hz

Download productflyer Download technische specificaties

Klaar om ook fijner en sneller te werken?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een demo.