EuroBlech kleurt oranje

02-11-2018

Een Nederlands tintje op deze 25ste jubileum editie werd ingekleurd door Q-Fin dat met de online competitie een Euroblech Award won. Op de foto directeur Anton Bax (midden) en sales manager Bas Versloot (rechts)

Vier dagen Euroblech leverde voor de 1.507 exposanten veel leads op. En voor de 56.301 bezoekers heel veel plaatbewerkingsnieuws. Een Nederlands tintje op deze 25ste jubileumeditie werd ingekleurd door Q-Fin dat met de online competitie een Euroblech Award won.

De prijs in de categorie E-mobility kreeg het bedrijf voor de ontwikkeling van de F200 XL, voor ontbramen, kanten afronden en verdere afwerking. Volgens Anton Bax is dit een unieke machine op het vlak van hogesnelheid afwerken van kleine metalen onderdelen.

De andere winnaars zijn: in de categorie ‘Digitale Transformation' ontving Trumpf Werkzeugmaschinen de meeste stemmen voor Track & Trace, het indoor-lokalisatiesysteem die de positie van markers nauwkeurig vaststelt. In de categorie 'Beste Start-Up' was Fractory Solutions OÜ aus Estland de beste voor de ontwikkeling van een plaatwerkplatform, die het uitbestedingsproces optimaliseert.

Bron: Vraagenaanbod.nl