Ontbraam- en finishmachines voor een onberispelijke afwerking

20-03-2020

Klanten verwachten werkstukken van onberispelijke kwaliteit. Q-Fin Quality Finishing Machines hebben daar hun visitekaartje van gemaakt. Tijdens de TechniShow toont de Nederlandse hoe het weer de grenzen verlegd heeft in ontbramen en slijpen met twee wereldprimeurs. Eentje dingt zelfs mee naar een TechniShow Award. Graag tot ziens bij Q-Fin op stand 08-A038 en 08-A041.

 

Q-Fin Quality Finishing Machines is een innoverende Nederlandse machinebouwer. Bij Q-Fin zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verkopen van machines voor het ontbramen, afronden en finishen van metalen plaatdelen. De machines zijn geschikt voor plaatwerk producten van 10 tot 1.500 mm breed. Daarnaast bieden zij een oplossing voor het veilig afzuigen van het vrijgekomen slijpstof, een natwerkend afzuigsysteem dat volledig is opgebouwd uit rvs.

Twee wereldprimeurs voor de TechniShow
Tijdens de Technishow presenteert Q-Fin twee nieuwe machines, te weten de F1500, een 1.500 mm brede ontbraam- en slijpmachine, en de F600 SP4, een 600 mm brede machine welke is voorzien van een uniek planetair borstelsysteem. Voor beide machines betreft het een wereldprimeur. De F600 SP4 is daarbij genomineerd voor de Technishow Award in de categorie Dutch Tech.

Mogelijkheden machines zelf ondervinden
Naast bovengenoemde primeurs zal Q-Fin op de TechniShow aanwezig zijn met het QKC Lab: de Q-Fin Kennis Club teststand van 20 m². U wordt van harte uitgenodigd om met een eigen product deze stand te bezoeken en daar te ervaren hoe de nabewerking in zijn werk gaat door eigenhandig de opgestelde machines te bedienen. Dit sluit aan op de mogelijkheden die Q-Fin biedt met zijn Experience Center te Bergeijk, Nederland waar op afspraak demo’s en klanttesten worden uitgevoerd. Mocht u niet in staat zijn met een eigen rvs, staal of aluminium product de teststand te bezoeken verwelkomt Q-Fin u graag voor een demo in Bergeijk.

‘U wordt van harte uitgenodigd om met een eigen product te ervaren hoe de nabewerking in zijn werk gaat door eigenhandig de opgestelde machines te bedienen’Bron: Metaalvak.be