Q-Fin rondt ook het jaar succesvol af...

22-12-2017

Voor Q-Fin was 2017 zeer succesvol. We zijn erin geslaagd al onze doelen te behalen. Ambitieuze doelen nog wel. Meer klanten en dus ook meer tevreden klanten…. Meer machines. Meer productie- en demonstratieruimte in de nieuwbouw die we in juli voltrokken. Verdere professionalisering door uitbreiding van ons personeelsbestand met gekwalificeerde krachten. Meer landen waar we nu machines afzetten: Duitsland, Frankrijk en Spanje.

En, niet in de laatste plaats, méér design. Op de succesvolle vakbeurzen in het najaar presenteerden we onze eerste machine in een splinternieuw, transparant, geavanceerd jasje. En dat sloeg aan! Inmiddels kent de gehele machinelijn een nieuw design. Hiermee spelen we in op de behoeften van klanten. Zij willen zich onderscheiden door hun werkplaatsen om te bouwen naar nette, herkenbare, professionele fabrieksruimten. En dan voelen wij ons als kwaliteitsbewuste machinefabrikant natuurlijk aangesproken.

Een mooi jaar dus. Met ook eentje met een menselijke schaduwrand. Vanwege het overlijden van Koen de Waard die mede aan de basis stond van Q-Fin. Een overlijden dat hijzelf en wij allen zagen aankomen. Daarom heeft hij in de laatste jaren van zijn leven veel tijd geïnvesteerd in het overdragen van zijn kennis aan onze engineers, R&D, monteurs en verkopers. Die kennis is geborgd in de Q-Fin Kennisclub, ons expertisecentrum. Via een portret in de showroom blijft Koen bij ons. Want wij bouwen voort en ontwikkelen verder op de basis die hij mede heeft gelegd.

Dat doen we ook in 2018. Dan willen we Europa veroveren. Ambitieus? Nu in steeds bredere kring erkend wordt welke grote voordelen onze machines hebben, noemen we het eerder realistisch. Met Q-Fin zijn we klaar voor het nieuwe jaar!

Maar nu, eind december, eerst het jaar afronden. We wensen u - zoals u van ons mag verwachten - een mooie afronding toe. En natuurlijk een goed begin!

Namens het gehele Q-Fin team,
Anton Bax