De oplossing voor machinaal ontbramen, slijpen en afronden.

Bij Q-Fin Quality Finishing ontwikkelen, bouwen en verkopen we machines voor het ontbramen, slijpen en afronden van metalen onderdelen. Daarnaast leveren wij oplossingen voor het afzuigen van slijpstof. Hollandse kennis, kunde en vakmanschap, ofwel Dutch Finishing Solutions. Al onze ontbraammachines worden in eigen huis ontwikkeld en vervaardigd met enkel A-componenten. Een Nederlands product om trots op te zijn!

Historie
Q-Fin B.V. is in 2012 opgericht door Bax Metaal en KW Machinehandel. KW Machinehandel is goed voor 30 jaar ervaring in slijp- en ontbraamtechniek. Bax Metaal is al meer dan 25 jaar actief in samengesteld plaatwerk en buisconstructies in RVS, aluminium en staal. Door deze samenwerking hebben wij unieke mogelijkheden bij het ontwikkelen en bouwen van onze machines. Sinds juli 2017 is Q-Fin Quality Finishing gevestigd aan de Wilgenakker 8 te Bergeijk. Momenteel werken wij met 17 enthousiaste mensen en met de toenemende bekendheid van de kwaliteit van onze machines groeit ons team met ons mee.

Visie
Ketenintegratie en de steeds hogere eisen die worden gesteld aan het optimaliseren van producten hebben tot gevolg dat bedrijven zich steeds meer toeleggen op het finishen van producten. De machines van Q-Fin kunnen productiebedrijven in de plaatverwerkende industrie ontzorgen aangaande het nabewerken van hun producten en er voor zorgen dat zij plaatdelen met een constante finish conform specificaties kunnen leveren aan hun klanten. Wij willen productiebedrijven een effectieve en kost-efficiƫnte oplossing bieden om op beheersbare en veilige wijze producten na te kunnen bewerken.

Missie
Q-Fin wil in 2022 tot de top van Europa behoren als het gaat om het bouwen van kwalitatief hoogwaardige ontbraammachines. Innovatie staat bij Q-Fin hoog in het vaandel en wij willen met onze machines voor het ontbramen, slijpen en afronden van metalen delen toonaangevend zijn en blijven.

Strategie
De technische en praktische kennis binnen de Q-Fin organisatie gebruiken wij voor het ontwikkelen, fabriceren en verkopen van innovatieve ontbraam- en aanverwante machines. Middels het bouwen van superieure machines qua snelheid en keuze in finish-mogelijkheden en het bieden van een hoge servicegraad willen wij de klant aan ons binden.

De perfecte ronding komt van onze hand. Daar zijn we trots op bij Q-Fin.

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief