Innovatie zit in ons bloed!

Bij Q-Fin Quality Finishing Machines ontwikkelen, bouwen en verkopen we oplossingen voor het ontbramen, afronden en finishen van metalen plaatdelen en het afzuigen van slijpstof.

Ontstaan uit de overtuiging dat de ideale ontbraammachine nog niet bestond, vanuit daar zijn we steeds doorgegaan met innoveren. Wij doen het graag anders… omdat het volgens ons beter kan. Hollandse kennis, kunde en vakmanschap. Al onze machines worden volledig in eigen huis ontwikkeld en vervaardigd met enkel A-componenten. Kortom, een Nederlands product om trots op te zijn!

Historie
Q-Fin B.V. is in 2013 opgericht door Anton Bax en Koen de Waard. Door de combinatie van 30 jaar ervaring in slijp- en ontbraamtechniek en kennis aangaande machinebouw ontstonden unieke mogelijkheden bij het ontwikkelen en bouwen van onze machines. Sinds juli 2017 is Q-Fin Quality Finishing Machines gevestigd aan de Wilgenakker 8 te Bergeijk. Momenteel werken wij met 30 enthousiaste mensen en met de toenemende bekendheid van de kwaliteit van onze machines groeit ons team met ons mee. Onze machines zijn wereldwijd terug te vinden in toonaangevende plaatwerkbedrijven.

Visie
De machines van Q-Fin bieden productiebedrijven in de plaatverwerkende industrie de meest effectieve en kostenefficiënte oplossing aangaande het nabewerken van hun producten en zorgen er voor dat zij plaatdelen met een constante finish conform specificaties kunnen leveren.

Missie
Q-Fin wil in 2025 tot de top 3 van Europa behoren als het gaat om het bouwen van toonaangevende ontbraammachines. Door constante innovatie en de hoogste klanttevredenheid wil Q-Fin bekend staan als leverancier van ontbraammachines met maximale GrindingPOWER®.

Strategie
De technische en praktische kennis binnen de Q-Fin organisatie gebruiken wij voor het ontwikkelen, fabriceren en verkopen van innovatieve ontbraam- en aanverwante machines. Middels het bouwen van superieure machines qua snelheid, keuze in finishmogelijkheden en het bieden van een hoge servicegraad willen wij de klant aan ons binden en hen het Q-Fin partnerschap bieden.