Referenties

Arbèl b.v. Las- en Plaatwerkindustrie
Barry Noordman

“Het handmatig schuren van platen is nu verleden tijd. Ondanks onze 3 bestaande finish-/ontbraammachines was er nog steeds een wens voor een betere finish van de door ons gemaakte producten. Daar de SER1200 Multibrush machine zowel een richtingloze als strakke finish creëert, zijn we met één machine uiterst flexibel en past deze vooruitstrevende allrounder dan ook perfect in ons straatje. Ik verwacht er het werk van twee medewerkers mee te gaan besparen, waardoor ik diezelfde personen kan vrijmaken om zo de gewenste groei te kunnen realiseren. De vergaande automatisering maakt de bediening van de machine relatief eenvoudig. Met de Multibrush kunnen we perfecte ‘Arbèl-afwerking’ blijven garanderen en kunnen onze vakmensen zich weer richten op het maken van ander kwaliteitswerk.”

- Barry Noordman

Directeur
Stetec
Sebastiaan Vriesema

Met de ingebruikname van de Q-Fin F200XL heeft Stetec zich verzekerd van een constante kwaliteit met daarbij de kortst mogelijke doorlooptijd voor het ontbramen van kleine producten.

- Sebastiaan Vriesema

Manager Operations
Niverplast
Erwin Stokman

"We kunnen 99,99 procent onze onderdelen in deze machines ontbramen. Van het kleinste ringetje ter grootte van euro tot de grote plaatdelen voor de behuizingen van de machines. De variatie van de producten ligt nogal uiteen. Beide machines zijn dan ook dagelijks in gebruik. Wij zijn binnen Niverplast voortdurend bezig met verbeteren. We zijn blij met een partner als Q-Fin."

- Erwin Stokman

Productieleider
Snijcon B.V.
Arjan Septer

Wij zijn het niet zo gewend om uitgebreid over ons bedrijf te praten, maar laten liever in de praktijk zien wat wij doen. Onze klanten zijn
onder meer actief in de infrastructuur, landbouw en staalbouw, maar we hebben ook heftruckbouwers en kraanbouwers als klant.
Deze ontbraamlijn is uitgerust met een slakkentikker, 2 ontbraammachines met schuurband en oscillerende borstels en tussenin een omkeerunit.

De machines worden gebruikt voor het afbramen en kanten breken bij platen. Daardoor kunnen bijvoorbeeld nog eenvoudiger en beter coatings worden aangebracht op de materialen. De ontbraamlijn zorgt er bovendien voor dat de platen in één doorgang tweezijdig worden bewerkt. Enerzijds maakt deze machine het werk voor onze eigen mensen eenvoudiger en anderzijds kunnen we hierdoor ook weer meer werk binnenhalen.

- Arjan Septer

bedrijfsleider Snijcon B.V
Verhoestraete NV
Yves de Smet

"We willen altijd een constante afwerkingsgraad garanderen. Vroeger gebeurde de finishing manueel met een slijpschijf, wat soms tot afwijkingen leidde en waarbij de doorlooptijd gevoelig hoger lag. Finishen is voor ons geen minderwaardige taak, want alles moet snel en perfect afgeleverd kunnen worden. We willen onze klanten steeds de beste kwaliteit en dienstverlening garanderen. Bij Q-Fin kennen ze hun stiel. We kunnen er steeds terecht met al onze vragen. We zijn uiterst tevreden over deze investering: de F1200 XL."

- Yves de Smet

Technisch aankoper
Smolenaers constructie en plaatwerk BV
Harm Vlassak

Als er iets heel moois wordt geleverd loopt het hele team uit… ooohhh aaaahhhh, ff proberen. Wat zijn we blij met onze nieuwe Q-Fin F1200. Met deze brede versie ontbraammachine van Q-Fin is het mogelijk plaatdelen tot 1200 mm breed te ontbramen, afbramen, slijpen, kantenbreken, afronden, slakken verwijderen, oxidehuid verwijderen of een lijnfinish aan te brengen. Ook een combinatie van deze bewerkingen is mogelijk. Dus dat! #Happy #Topresultaat En dank aan Q-Fin Quality Finishing Machines voor de topservice!

- Harm Vlassak

Werkvoorbeider
Van der Put staalconstructies & plaatwerk
Richard Dahlhaus

VAN DER PUT KIEST VOOR Q-FIN: Per vandaag is onze nieuwe aanwinst, de Q-Fin Quality Finishing Machines SER600 ontbraam- en slijpmachine, in bedrijf. Wij snijden metalen onderdelen al een tijdje in eigen huis met onze plasmasnijder. Het naslijpen en afronden gebeurde nog met de hand. Tijdrovend en vervelend werk. Vanaf nu gaat dit snel, efficiënt en in topkwaliteit uitgevoerd worden door deze topper! Afronden tot een radius van 2 mm voor nog betere hechting van zink en coating. Platen perfect schoon en voorbereid om kwaliteit van ons eindproduct verder te verbeteren.

- Richard Dahlhaus

Commercieel directeur
Stieva Metaal Groep
Patrick Strubbe

INNOVATIE: ONTBRAAMMACHINE LEVERT SUPER KWALITEIT VOOR GROTE WERKSTUKKEN
Voor de Stieva Metaal Groep is innovatie belangrijk, daarom is geïnvesteerd in een nieuwe ontbraammachine, waarmee grote werkstukken tot 1200 mm veilig, snel en prachtig afgewerkt kunnen worden.
Met deze F1200 van Q-Fin is het mogelijk plaatdelen van RVS, staal en aluminium tot 1200 mm breed te ontbramen, afronden en finish-slijpen. De doorloopsnelheid is hoog. De machine zorgt ervoor dat producten handvriendelijk zijn, er mooier uitzien. Tevens hechten eventuele coatings beter en wordt de lasbaarheid van het materiaal verhoogd.

- Patrick Strubbe

Projectleider
VHM Machinery
Danny Schilder

Met het insourcen van onderdelen van het productieproces, worden werkzaamheden uitgebreid en kun je zelf je kwaliteitseisen realiseren. En waar dat ondersteund en geautomatiseerd kan worden, zoek je daarbij natuurlijk de beste partij!
Zo ook voor het borstelen en afbramen van ons plaatwerk. De finishing touch realiseren wij inmiddels met deze toepassingen van Q-Fin Quality Finishing Machines.

- Danny Schilder

Bedrijfsleider
MWA Steel
Henk Landeweerd

Deze week hebben we een Q-FIN F1200 ontbraammachine in ontvangst mogen nemen en hij is inmiddels vol in gebruik.
Met de aanschaf van deze machine verhogen wij de snelheid van het nabewerken, creëren wij een betere werkomgeving voor de medewerker en leveren wij een constant hoogwaardig product af.
Prettig zakendoen met de mensen van Q-Fin Quality Finishing Machines.

- Henk Landeweerd

Mede-eigenaar bij MWA Steel
Quintall B.V.
Mariska Pronk

It's all about the finishing touch!
Onze nieuwe machines van Q-Fin Quality Finishing Machines kunnen ontbramen, afbramen, slijpen, kantenbreken, afronden en/of een lijnfinish aanbrengen.

- Mariska Pronk

Operationeel manager
Prins staal Trade & Processing B.V.
Michel ten Cate

Afgelopen week hebben wij een nieuwe slijpmachine in gebruik genomen van Q-Fin Quality Finishing Machines. De SER-600 brengt een R2 aan in slechts één doorgang!

- Michel ten Cate

Project manager
Hovécon BV
Homme van der Veer

"Q-Fin heeft Hovécon een ultimate set geleverd, deze innovatieve machines gaan Hovécon een constante kwaliteit opleveren en sluit goed aan op onze lasersnijmachine. De afgelopen jaren hebben we volop ingezet op het verbeteren van de kwaliteit, service en de veiligheid van onze medewerkers om ons te onderscheiden. De ultimate set bestaat uit een F1200 en een F200 XL ontbraammachines en een WES6000, natwerkende afzuiger. De doorloopsnelheid van beide machines is erg hoog.
Wij zijn trots op deze investering omdat dit een grote stap vooruit is in ons einddoel; namelijk ons onderscheiden in kwaliteit en plezier in het werk hebben.
Q-Fin doet wat het belooft en sluit daar perfect op aan."

- Homme van der Veer

Eigenaar
J. van Belzen B.V.
Arjan van Belzen

"We schatte de kwaliteit van de machine hoog in en waren op zoek naar een constant kwalitatief hoogwaardig eindproduct wat toegevoegde waarde geeft voor ons bedrijf. Wat het ons oplevert is tijdswinst, minder stof voor onze productiemedewerkers en een kwalitatief constant product en die constante kwaliteit is voor ons erg belangrijk."

- Arjan van Belzen

Directeur eigenaar bij J. van Belzen B.V.
ASK Romein Staalbouw
Matty van Dongen

De reden dat wij voor een ontbraamstraat van Q-Fin hebben gekozen zijn eigenlijk 4 punten namelijk; een is de betrouwbaarheid van de machine, twee zijn de mensen achter de machine, drie is de gezondheid van onze eigen mensen, het stof wordt aan de bron afgezogen en vier is de constante kwaliteit van de machine. Wij werken in een marktsegment waar onze opdrachtgevers een grote afwerkingsgraad vragen de afwerkingsgraad is een P2 of een P3 niveau waarbij een radius van tussen de 1 en 3 millimeter gevraagd wordt, deze machine helpt ons daarbij om de kwaliteit constant te houden.

- Matty van Dongen

Technisch directeur bij ASK Romein Staalbouw
AIS Construct PGmbH
Erwin Maraite

Voor ons bleef er maar één keuze meer over, omdat de Q-Fin afbramers vlot de vereiste kantenafronding naar radiusspecificatie van 1.5 tot 2mm diameter halen. Bovendien zijn de machines heel goed en traploos afregelbaar.
Een efficiënte afbraamfase maakt een integraal facet uit van onze performantie als bedrijf, zowel op kwalitatief, productief als logistiek vlak. Onze Q-Fin afbramers zijn daarom een bepalende eindschakel, en ik kan ons huidig concept aan iedereen uit de sector aanbevelen.

- Erwin Maraite

Bedrijfsleider bij AIS Construct PGmbH
Staalbouw Hendriks B.V.
Dennis Hendriks

“Eindelijk een machine gekocht die ook echt doet wat ze zeggen. Dat heb ik nog nooit mee gemaakt! Onze onderdelen zijn vanaf nu perfect ontbraamd.”

- Dennis Hendriks

Project manager lasertechniek bij Staalbouw Hendriks B.V.
VDL Mast Solutions
Paul Joordens

“Dankzij de 1200 mm brede slakkenverwijderingsmachine opgevolgd met een F1200 ontbraam- en afrondmachine van Q-Fin Quality Finishing Machines worden de benodigde onderdelen voor mast constructies van nog hogere kwaliteit. Hierdoor zal er na het snijproces minder gebruik gemaakt te hoeven worden van de slijptol met als gevolg minder overlast op de werkvloer en sneller egale afgeronde onderdelen.
Q-Fin Quality Finishing Machines bedankt voor de prachtige machines en goede service!”

- Paul Joordens

Bedrijfsleider bij VDL Mast Solutions
Vermeulen Metaal B.V.
Peter Vermeulen

“Handmatig afbramen is bij Vermeulen Metaal vanaf nu verleden tijd. Leveren van constante hoge kwaliteit van plaatwerkdelen is voor ons nu de nieuwe standaard. Gegarandeerd braamvrij, oxidehuid verwijderd en met een betere hechting van de lak of coating.”

- Peter Vermeulen

Director bij Vermeulen Metaal B.V.
B-Line Metaalconstructies
Danny Balloey

“De komende jaren loopt bijvoorbeeld de aanleg van de Oosterweelverbinding in Antwerpen. Daar zal voor ons veel werk uit voortkomen. Al het gesneden staal ontbramen wij. Dat kijkt relatief nauw, alles moet geschilderd worden. Voordien ontbraamden we handmatig en dat was een tijdrovende klus. Nu gaat alles over de F1200 ontbraam- en afrondmachine van Q-Fin in een fractie van de tijd”.

- Danny Balloey

Oprichter en medezaakvoerder van B-Line Metaalconstructies
Metaalconstructies Pouilliers Nv
Danny Pouilliers

“De samenwerking met leverancier Q-Fin Quality Finishing Machines en partnerbedrijf LVD verliep bijzonder goed. We zijn familiebedrijven met veel passie voor ons vak. Vanaf het eerste moment hadden we aan een half woord genoeg. We hebben veel passie voor ons vak en willen we er samen onze schouders onder zetten om de eindklant de allerbeste service te kunnen leveren. Met de combinatie van een kleine en een grote ontbraammachine kunnen wij nu de gehele range plaatwerk van hele kleine tot aan de grootse plaatdelen nabewerken en voorzien van een radius.”

- Danny Pouilliers

Eigenaar bij Metaalconstructies Pouilliers Nv
Erba Plaatbewerking B.V.
Erwin van soest

"We merkten dat er veel vraag was naar goed afgewerkte onderdelen bij onze klanten. Zij kunnen met deze onderdelen een veel hoger afwerkingsniveau behalen en ze besparen veel tijd bij het kanten breken en afronden met bijvoorbeeld een slijptol. Wij vinden het leuk om te zien dat wij op deze manier ook een bijdrage kunnen leveren aan de kwaliteitsslag die bij onze klanten plaatsvindt."

- Erwin van soest

Directeur bij Erba Plaatbewerking B.V.
Willems Baling Equipment
Bram Willems

"Wij hebben alleen de beste productiemachines nodig om onze eigen kwaliteit te kunnen waarborgen. De Q-Fin ontbramingsstraat is geschikt voor grote platen welke moeilijk met de hand te keren zijn omdat hij deze automatisch keert. Dat levert ons een hele hoop tijdwinst op."

- Bram Willems

Chief Operating Officer bij Willems Baling Equipment
Joskin
Eric Wadeleux

“We hebben voor deze twee machines gekozen omdat ze perfect aan onze eisen voldeden en bovendien zeer snel konden worden geleverd. Ze werden in een halve dag geïnstalleerd en ons team kon zeer snel getraind worden.
Dit stelt ons in staat om snel een reeks onderdelen te corrigeren voordat ze verder in productie worden genomen. Voorheen werd dit werk met de hand gedaan op een hoekslijpmachine, wat tijdrovend en van mindere kwaliteit was.”

- Eric Wadeleux

Process Engineer bij Joskin
Keizers Metaalbedrijf B.V.
Elvis Euverman

“Wat we voorheen met de hand deden doet nu de Ultimate Set van Q-Fin, dat scheelt ons ontzettend veel tijd! De plaatsing van de set vond snel plaats en na een korte scholing waren we al volledig operationeel. Binnen 5 minuten heb je de borstels en schuurband van de machines verwisseld en kun je weer verder, dat is echt heel fijn! Voor in de toekomst denken wij zelfs nog aan een verdere uitbereiding van de samenwerking met Q-Fin met nog een extra machine. Wij zijn dik tevreden!”

- Elvis Euverman

Bedrijfsleider bij Keizers Metaalbedrijf B.V.
Ferris B.V.
Niels Heijens

De eerste orders met voorbewerkinggraad P3 (radius 2mm) rollen van de band! Met deze Q-Fin SER600 beperken we handmatige slijpwerkzaamheden tot een minimum.

- Niels Heijens

Hoofd productie bij Ferris B.V.
Van der Sluis Constructie
Arend van der Kamp

Wij hebben de SER600 Q-Fin ontbraammachine nu een jaar in gebruik en staat geen dag stil.

- Arend van der Kamp

Bedrijfsleider bij Van der Sluis Constructie
VDL Technics
Paul van de Ven

“We rondde voorheen met de hand af. Dat deden we overigens niet bij Plaatbewerking, maar op de lasafdeling. Ik weet zeker dat ze daar nu heel veel tijd besparen doordat handmatig schuren niet meer hoeft. Bij Plaatbewerking besteedden we voorheen ook een deel van het ontbraamwerk extern uit. Dat is niet meer nodig. En wat ook handig is, is dat we platen die niet helemaal goed zijn, via de machine nog kunnen herstellen. Voorheen gooiden we die weg, maar door ze te ontbramen zijn ze alsnog perfect bruikbaar.”

- Paul van de Ven

Hoofd afdeling Plaatbewerking bij VDL Technics
Jos van den Bersselaar Constructie B.V.
Adri van Gils

"We waren al heel lang op zoek naar een machine om Radius 2 op diverse onderdelen aan te brengen. Het slijpen gebeurde nog handmatig of we freesden met een kantenfrees. Dat betekende vervelend, veel en vies werk met een hoop herrie. Daar zijn we nu helemaal vanaf. Onze medewerkers zijn er heel blij mee. 'zo'n machine hadden we tien jaar eerder moeten hebben', zeiden ze."

- Adri van Gils

Productieleider bij Jos van den Bersselaar Constructie B.V.
Metaalcenter Driessen B.V.
Antal Driessen

"Vandaag vond de grote wisseltruc plaats bij Metaalcenter Driessen B.V. De firma Q-Fin B.V. kwam onze oude schuur/afrondmachines en natte afzuigingen vervangen door 3 nieuwe exemplaren. Door middel van het handvriendelijk aanleveren van uw producten, worden ook deze weer een genot om mee te werken binnen uw organisatie.

Tevens zorgt een "kantafronding" voor een betere hechting van een lak of coating. Dit in combinatie met onze oxidehuid vrije producten (staal tot en met 12mm oxidehuid vrij), de perfecte oplossing voor een strak gelakt resultaat! Een stukje training in bedieningsgemak en onderhoud hoort er uiteraard ook bij. Door deze training zijn we weer even opgefrist en bijgespijkerd in verband met de nieuwe mogelijkheden. Wij zijn er weer klaar voor! Vanaf morgen weer volle bak in productie. Al met al een prachtig setje om te zien en een genot om mee te werken!"

- Antal Driessen

Eigenaar bij Metaalcenter Driessen B.V.
De Cromvoirtse
Bart van Gisbergen

“Deze machine is niet alleen aangeschaft om een afronding te maken op de snijcontouren, maar vooral ook om bij dik materiaal de oxidehuid van de snijkant af te halen. Juist daarom hebben we gekozen voor deze Q-Fin machine. Die gaf de beste resultaten bij het verwijderen van oxidehuid. De finishmachine is uitgevoerd met een terugvoerband, zodat de onderdelen zonder handmatige handelingen aan beide zijden kunnen worden bewerkt.”

- Bart van Gisbergen

Hoofd verkoop bij De Cromvoirtse
Fraiponts Metaalbewerking
Davy Fraiponts

“Met de set producten die we hun als test hadden gegeven, was de machine in een uur klaar. Wij hadden daar altijd een volledige dag voor nodig. Het slijpen gaat veel sneller en de kwaliteit is dezelfde, zo niet beter. Dankzij de filter is het ook veel properder werken. De machine is erg makkelijk in te stellen en in vijf minuten heb je de borstels en schuurbanden vervangen. Voor de operator is het bovendien handig dat hij vanop een afstand kan zien of de machine goed werkt.”

- Davy Fraiponts

Eigenaar bij Fraiponts Metaalbewerking
Reurings Precisie Plaatwerk BV
Aad Reuring

“Hun verhaal klopt gewoon. Het is afkomstig van mensen die echt in de praktijk werken en weten wat daar wordt gevraagd. Ook de huisvesting van Q-Fin in Bergeijk ziet er goed uit met de showroom, de open montagehal en het kenniscentrum. Dat geeft je als klant veel vertrouwen. We kunnen 70 tot 80 procent van de onderdelen die we snijden op deze machine bewerken. De kwaliteit is nu super. Onze mensen staan nu maximaal anderhalf à twee uur per dag met plezier achter de machine. De machine is heel duidelijk in de omgang. We kunnen hem ook makkelijk overlaten aan stagiairs. Je kunt geen fouten maken. We besparen er veel geld mee. Hij is binnen een jaar terugverdiend en we bereiken er een grote kwaliteitsverbetering mee.”

- Aad Reuring

Directeur bij Reurings Precisie Plaatwerk BV
Metalaser
Frank Nys

“De specialisten van Q-Fin hebben onze producten beoordeeld en hiervoor de gepaste machines, opstellingen en schuurmaterialen voorgesteld. Na de verschillende tests waren we onmiddellijk onder de indruk van de afwerkingskwaliteit en de mogelijkheden van de voorgestelde oplossingen.

Omdat we onze korte levertijd echt uitspelen als een troef, moeten we dit ook waarmaken. De machines van Q-Fin laten ons toe om efficiënter en veiliger te werken en om nog betere resultaten voor te leggen aan onze klanten. En dat alles op een aanzienlijk kortere bewerkingstijd. Doordat de machines heel vlot en intuïtief te bedienen zijn volstond een opleiding van enkele uurtjes. Voorlopig zijn we weer voor een tijd gesteld met ons vernieuwd machinepark, maar als we in de toekomst nood hebben aan extra machines, weten we waar naartoe!”

- Frank Nys

Directeur bij Metalaser
Benier Nederland BV
Joost Wevers

Combinatie van machines bood snelheid die we zochten

‘’Waarom? Omdat ze daar een combinatie van machines voor kleine en grote plaatdelen konden bieden. Toen we ons proces tegen het licht hadden gehouden, kwamen we erachter dan 80% van onze onderdelen kleiner zijn dan 200 mm, 20% is groter. Schaf je dan één machine aan voor alle afmetingen, dan maakt die bij de vele kleine plaatdelen onnodig lange slagen. Dat kost veel tijd, niet erg efficiënt. Maar Q-Fin had de perfecte combinatie. Alle kleine onderdelen gaan op de F200 XL, de andere op de F1200. Ideaal! Met beide kun je passend snel werken; per uur kunnen we daardoor veel meer afbramen dan met één andere machine. Bovendien hebben ze bij Q-fin no no-nonsense apparatuur. Dat zochten we ook. Geen complexe besturing, oeverloze instellingen op grote schermen. Gewoon hupsakee, eenvoudige bediening. Dat maakt zulke machines ook vrijwel storingsvrij. En met basisuitleg kan iedereen er snel mee aan de slag.”

- Joost Wevers

Bedrijfsleider productie bij Benier Nederland BV
VDL IM
Martijn Speulman

‘’Niet al het materiaal dat van de lasersnij- en ponsmachines van VDL IM komt, hoeft te worden ontbraamd. Ik schat dat het zo’n 50 procent is. Deze machines zullen ons per jaar zo’n 30.000 euro gaan besparen ten opzichte van de oude situatie. Dat zit ‘m in de kwaliteitskosten, minder ongeplande stilstand en lagere operationele kosten. Daar komt bij dat we nu twee machines hebben, één voor de kleine snijdelen en een voor de grotere producten, die we allebei tegelijk kunnen aanzetten. We kunnen dus efficiënt werken. Materiaal dat we nu nog veel trommelen, kunnen we ook door de kleine F200 XL laten bewerken. Dat scheelt in lawaai, in tijd en je hebt geen last van verontreiniging door zeepemulsie. En dankzij de natfilterinstallatie kunnen we de machines niet alleen voor RVS, maar ook voor ferro materialen inzetten.”

- Martijn Speulman

Bedrijfsleider plaatwerk bij VDL IM
Arbel
Gerard Verrijt

Waauuw, dat scheelt veel tijd

‘’Vóór de aanschaf hadden we enkel een ontbramings- en afrondmachine voor grote werkstukken. De kleinere onderdelen deden we met de hand. En we hebben nogal wat kleine componenten. Dus het is een flinke stap vooruit. Tel maar uit als je met 13 medewerkers elk onderdeeltje handmatig moet poetsen en afronden. Wat dat alles bij elkaar aan uren kost, terwijl de machine dat in een paar tellen doet. Ik schat dat machinaal afronden 10 tot 15 keer zo snel gaat. Het eerste wat mijn mensen zeiden, was dan ook: 'Waauuw, dat scheelt veel tijd!' Het was echt een verademing.”

- Gerard Verrijt

Chef werkplaats bij Arbel
Arbel
Simon van Kuijk

‘’Ik kan die uitroep wel globaal kwantificeren. Van alle kleine aluminium en RVS-producten die we afleveren, ronden we nu 90% machinaal af. Wat de Q-Fin-machine in 1 uur doet, kan 1 medewerker nog niet in 1 dag doen. Het scheelt echt enkele mensen die we anders extra in dienst hadden moeten nemen. Dus de machine hebben we snel terugverdiend.”

- Simon van Kuijk

Directeur bij Arbel
Dowling Metal Products
Michael Dowling

''Lijn finishen gaat heel goed. Veel sneller dan ik had verwacht, de klanten zijn erg tevreden en de lat ligt nu hoger. Ik ben echt blij met het resultaat van de machine. Nu leer ik meer over lijn finishen en kantenafronding. Ik denk dat onze beslissing met de Q-Fin machines ons een voorsprong geeft op andere klanten. We zullen de machines tot het uiterste testen."

- Michael Dowling

Directeur bij Dowling Metal Products
Heinrich Caroli GmbH
Anibal Marques

"Gewrichtsspalken voor de orthese van patiënten met beperkte mobiliteit zijn vaak in het zicht. Om ervoor te zorgen dat de onderdelen geen scherpe randen en een mooi oppervlak hebben, vertrouwen wij op ontbraammachines van Q-Fin.

Nadat het contact was gelegd, werden we uitgenodigd om naar Nederland te komen, waar we de Q-Fin machines ter plaatse konden testen met de onderdelen die we hadden meegenomen. En we waren meteen overtuigd! Wij hebben onze verwerkingscapaciteit aanzienlijk verhoogd en besparen kostbare tijd. We kunnen nu ongeveer 90 % van onze onderdelen automatisch verwerken."

- Anibal Marques

Productiemanager, Heinrich Caroli GmbH
Metaalcenter Driessen B.V.
Antal Driessen

“Om eerlijk te zeggen, ben ik zelf nogal onder de indruk. Zo erg zelfs dat ik er een post over plaats op LinkedIn. Het is niet de bedoeling om met onbenulligheden te komen, maar zeg nou zelf, dit is toch wel de moeite waard!
Er is één probleem... een klant die producten met deze afwerking heeft ontvangen van ons, die wil nooit meer onafgewerkte producten of minder goed afgewerkte producten. Ach ja, we doen het graag en staan 100% achter de kwaliteit van de door ons geleverd producten.”

- Antal Driessen

Eigenaar bij Metaalcenter Driessen B.V.