Machines

SkipJoint

Geschikt voor het eenvoudig, veilig en snel verwijderen van micro-joints.

Unieke eigenschappen
Verwijdert eenvoudig microjoints
Rondt het product niet ongewenst af
Snelle bewerkingstijden
Eenvoudig en veilig in gebruik
Constante kwaliteit
Veilig werken
Universele oplegstrip
Weinig onderhoud
CE-goedgekeurd

De Q-Fin SkipJoint is een compacte machine met een roterende ontbraamschijf van Ø 255 mm. Door de haakse positionering van de schijf haalt u micro-joints veel netter, makkelijker en veiliger weg dan met een normale bandschuurmachine of een slijptol.

Uitleg

Oplegstrip

De SkipJoint wordt uitgevoerd met een vlakke kunststof oplegstrip. Hierdoor worden de micro-joints netjes haaks op het product afgeslepen. De polycarbonaat beschermplaat kan op hoogte worden gezet corresponderend met de productdikte. Op deze manier bent u altijd veilig aan het werk.

Micro-joints

Micro joint-verbindingen zijn een handige manier om kleine producten aan de plaat verbonden te houden, door een klein deel van het contour niet door te snijden. Na het snijden blijft er echter een nokje aan het product zitten. Deze kleine braam aan de contour is vaak niet gewenst bij een mooie finish. Maar hoe haal je deze micro-joints makkelijk en snel weg zonder de contour van het product ongewenst te veranderen?

Daar heeft Q-Fin een slimme machine voor, de SkipJoint. U haalt hiermee micro-joints veilig, snel en met lichte inspanning weg.

Schuurschijf

Voor de SkipJoint zijn schuurschijven met verschillende korrelgroottes en kwaliteiten leverbaar, Ø 255 mm. U kunt de schijf nadat deze versleten is eenvoudig verwisselen.

Specificaties

• Uitgevoerd met 0,75 kW motor
• Schuurschijf diameter Ø 255 mm
• Ook met (polijst)borstel uit te voeren
• Transparant voorblad op hoogte instelbaar
• Max. werkstukhoogte: 30 mm
• Max. werkstukbreedte: onbeperkt
• Aansluitwaarde machine: 400 V, 50 Hz, 5 A, 2 kW
• Afmetingen: 595 x 405 x 1195 mm (L x B x H)

86 KG


Wilt u meer informatie over onze machines?

Neem contact op