Radius 2+

Radius 2+

"Het afronden van randen met een minimale Radius van 2 millimeter"

Het afronden met een “Radius 2+” verwijst naar het bewerkingsproces waarbij de randen van een metalen plaatdeel, worden afgerond met een specifieke radius die groter is dan 2 mm. Het resultaat is dat de randen een zachte, afgeronde overgang krijgen in plaats van scherpe hoeken of rechte randen.

Het gebruik van een “Radius 2+” kan gunstig zijn omdat het de veiligheid verbetert door scherpe randen te voorkomen en het esthetische aspect van het werkstuk verbetert. Het kan ook de hechting van coatings en andere materialen bevorderen.

Samen voor de beste oplossing in afronden

Q-Fin heeft een innovatie machinelijn ontwikkeld voor het efficiënt afronden met radius 2+ van metalen plaatdelen, inclusief stalen, aluminium en roestvrijstalen platen. Door slim gebruik te maken van twee verschillende borstelprincipes in een machine kunt u met de SER600 en SER1200 gemakkelijk en snel een Radius 2+ zetten. Bij Q-Fin noemen we dit ook wel “The Ultimate Qombination”.

Contact

Waarom radius 2+ met Q-Fin?

  • Constante Radius 2+ in één doorgang
  • Tijdsbesparing
  • Coating hecht beter
  • Finish aanbrengen mogelijk in één doorgang
  • Zeer gebruiksvriendelijk

Onze oplossing voor Radius 2+

Ontdek onze andere toepassingen

Test uw product in onze showroom

Bent u geïnteresseerd in een van onze machines, maar wilt u deze eerst in actie zien? Plan dan een vrijblijvende demonstratie in onze showroom. Als alternatief kunt u ook uw eigen producten naar ons sturen voor een demonstratie op afstand. Neem contact met ons op voor meer informatie, en we zullen met u in contact komen over data en mogelijkheden.

Maak een afspraak