De oplossing voor machinaal ontbramen, slijpen en afronden.

Wij kunnen u van alles vertellen over onze machines en de mogelijkheden die zij bieden. Maar, we hebben veel liever dat u het zelf ervaart. Daarom ontvangen we u graag in onze showroom, aan de Wilgenakker 8 te Bergeijk. Tijdens een rondleiding door onze showroom – waar meerdere machines staan opgesteld – krijgt u alle gelegenheid om vragen te stellen en kunt u alle machines rustig bekijken en het resultaat voelen. Desgewenst testen wij uw producten op onze machines. Zo krijgt u goed beeld van het resultaat wat met onze machines geboekt kan worden en u komt erachter of de machine voldoet aan uw wensen en behoeften.

Heeft u geen mogelijkheid ons op korte termijn te bezoeken maar u bent wel op zoek naar een oplossing voor het finishen van (een van) uw producten? U mag ook enkele werkstukken naar ons opsturen zodat wij deze hier de gewenste nabewerking kunnen geven. Daarna sturen wij de stukken naar u terug zodat u de finish kunt beoordelen. Wij zijn er van overtuigd dat u na het zien van het resultaat als nog snel een bezoek aan onze showroom zult brengen.

Experience Centre
Q-Fin B.V. is in 2013 opgericht door Anton Bax en Koen de Waard. Sinds juli 2017 zijn wij gevestigd aan de Wilgenakker 8 te Bergeijk. Hier hebben wij onze machines werkend opgesteld staan en kunnen klanten op afspraak de nabewerking van hun eigen producten testen. Momenteel werken wij met 35 enthousiaste mensen en met de toenemende bekendheid van de kwaliteit van onze machines groeit ons team met ons mee. Innoveren, grenzen verleggen en groeien.

Q-fin-ontbraammachine-showroom-1024x267