Finishen

Finishen

"Verfijnen van de oppervlakten van metalen plaatdelen"

Het finishen van metalen plaatdelen verwijst naar het proces van het afronden en verfijnen van de oppervlakken van metalen plaatdelen om ze een glad, esthetisch aantrekkelijk uiterlijk te geven. Dit proces omvat meestal het verwijderen van oneffenheden, bramen, ruwe randen en andere ongewenste kenmerken van het oppervlak.

Het doel van het finishen is om de kwaliteit en visuele aantrekkingskracht van de metalen plaatdelen te verbeteren, daarnaast worden draagt het bij aan de bescherming van de plaatdelen. Het zorgt voor een gelijkmatige afwerking en kan helpen bij het verbeteren van de hechting van coatings, verf, of andere materialen op het oppervlak.

Samen voor de beste finish oplossing

Met de geavanceerde machines van Q-Fin kunt u diverse afwerkingen op uw metalen plaatdelen aanbrengen. Door de juiste borstels en schuurbanden in combinatie met de juiste snelheid te gebruiken, heeft u de flexibiliteit om uw metalen plaatdelen naar wens af te werken, zoals met een lijnafwerking of een richtingloze afwerking.

Contact

Waarom finishen met Q-Fin?

  • Constante finish in één doorgang
  • Flexibiliteit in finishing
  • Tijds- en kostenbesparing
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Kwaliteitsverhoging

Onze oplossing voor Finishen

Ontdek onze andere toepassingen

Test uw product in onze showroom

Bent u geïnteresseerd in een van onze machines, maar wilt u deze eerst in actie zien? Plan dan een vrijblijvende demonstratie in onze showroom. Als alternatief kunt u ook uw eigen producten naar ons sturen voor een demonstratie op afstand. Neem contact met ons op voor meer informatie, en we zullen met u in contact komen over data en mogelijkheden.

Maak een afspraak