Omkeren

Omkeren

Optimaliseer uw output

In één doorgang, dubbelzijdig ontbramen? Dat is mogelijk met de omkeerunit van Q-Fin. Met onze oplossingen voor dubbelzijdig ontbramen en finishen kunt u de productiesnelheid verhogen zonder extra stappen.

Denk bijvoorbeeld aan het bewerken van zware en/of grote stalen plaatdelen. Wanneer deze aan beide zijden een grote randradius moeten hebben om een goede hechting van de poedercoating te waarborgen. Deze delen moeten tweemaal door de machine worden gevoerd en tussendoor worden omgekeerd. Dit laatste gebeurt vaak met de hand of met behulp van een bovenloopkraan. Dit is tijdrovend, zwaar werk voor de operators en niet volledig veilig. Omdat de GrindingPower-filosofie van Q-Fin is dat producten alleen aan hoge snelheid aan één zijde een grote radius kunnen krijgen, heeft Q-Fin een omkeerstation ontwikkeld in breedtes van 600, 1200 en 1500 mm.

Samen voor de beste handlingoplossingen

Q-Fin excelleert in het bieden van geavanceerde handlingoplossingen voor onze ontbraammachines. Ons aanbod omvat (retour) transportbanden, robotische systemen en een draaistation. Deze oplossingen optimaliseren de workflow, verminderen de arbeidskosten en garanderen hoogwaardige ontbraming bij staal, aluminium en roestvrij staal. Verbeter de afwerking van uw metalen componenten met Q-Fin.

Contact

Waarom omkeren met Q-Fin?

  • Bespaar tijd, middelen en kosten
  • Ideaal voor batchproductie
  • Veilig en ergonomisch werken
  • Maximaliseer uw output

Onze oplossing voor Omkeren

Ontdek onze andere toepassingen

Test uw product in onze showroom

Bent u geïnteresseerd in een van onze machines, maar wilt u deze eerst in actie zien? Plan dan een vrijblijvende demonstratie in onze showroom. Als alternatief kunt u ook uw eigen producten naar ons sturen voor een demonstratie op afstand. Neem contact met ons op voor meer informatie, en we zullen met u in contact komen over data en mogelijkheden.

Maak een afspraak