Support

Bij Q-Fin staan we altijd klaar om u te assisteren, wat uw vraag ook mag zijn. Of u nu op zoek bent naar meer informatie over onze machines of hulp nodig hebt bij een storing. Wij zijn er om samen met jou de juiste oplossing te vinden en u optimaal van dienst te zijn.

1. Meer informatie nodig?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer informatie ontvangen over een van onze Q-Fin machines? Of wellicht bevindt u zich in de fase van overweging, waarin u twijfelt of een Q-Fin machine de ideale oplossing is voor uw organisatie? Wij staan u graag te woord om u te voorzien van alle benodigde informatie.

Neem contact op

2. Hulp nodig bij uw machine?

Het kan soms voorkomen dat, ondanks de aanschaf van een hoogwaardige machine, enkele aspecten niet helemaal duidelijk zijn. Misschien bent u op zoek naar specifieke richtlijnen, wilt u de finesse van een bepaalde handeling begrijpen, of heeft u behoefte aan advies om dat laatste beetje perfectie te bereiken.

Wij begrijpen uw wensen en bieden onze hulp dan ook graag aan. Of het nu gaat om technische kwesties, gedetailleerde instructie praktische tips of persoonlijk advies, wij zijn er om u verder te helpen.

Neem contact op

3. Kenniscentrum

Wij fungeren als kenniscentrum voor slijp- en ontbraamtechniek. Bestaande klanten kunnen ter alle tijden terecht voor advies over de juiste borstels en schuurbanden of informatie over het slijpen met de juiste druk. Klanten kunnen in ons kenniscentrum onze machines testen of wij brengen hen in contact met onze referentie. Bij Q-Fin zijn we er van overtuigd dat je samen tot meer in staat bent. Daarom besteden wij hier intern ook aandacht aan, namelijk de Q-Fin Kennis Club (QKC) die in het leven geroepen is. Regelmatig komen onze engineers, monteurs, sales- en marketing medewerkers bij elkaar. Samen verleggen we grenzen en blijven we innoveren, ontwikkelen en optimaliseren. Ontvangt u graag meer informatie over het kenniscentrum? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Test uw product in onze showroom

Bent u geïnteresseerd in een van onze machines, maar wilt u deze eerst in actie zien? Plan dan een vrijblijvende demonstratie in onze showroom. Als alternatief kunt u ook uw eigen producten naar ons sturen voor een demonstratie op afstand. Neem contact met ons op voor meer informatie, en we zullen met u in contact komen over data en mogelijkheden.

Maak een afspraak

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

"*" geeft vereiste velden aan

Patrick van Scherpenseel
Account Manager Benelux
+31 (0)6 43 06 70 05 p.scherpenseel@q-fin.nl