Slijpen

Slijpen

"Verwijderen of egaliseren van materiaal door middel van wrijving met behulp van schurende gereedschappen"

Slijpen is een bewerkingsproces dat wordt gebruikt om materiaal te verwijderen en de vorm, afmetingen of oppervlakteafwerking van een werkstuk te verbeteren. Het proces omvat het gebruik van schurende materialen, zoals slijpschijven, schuurbanden, slijpwielen of slijpstenen, om materiaal, zoals oneffenheden, te verwijderen door middel van wrijving en slijtage.

Slijpen is een veelzijdig bewerkingsproces dat essentieel is in de oppervlakteafwerking van metalen materialen. Het helpt bij het verbeteren van de kwaliteit, duurzaamheid en prestaties van een breed scala aan producten en componenten.

Samen voor de beste oplossing in slijpen

Q-Fin biedt innovatieve machines voor efficiënt slijpen van metalen oppervlaktecomponenten, waaronder stalen, aluminium en roestvrijstalen platen, na snijprocessen zoals laser-, plasma- en waterstraalsnijden. Onze machines zijn kosteneffectief, snel en gebruiksvriendelijk, en zorgen voor een perfecte verwijdering van materiaal en zijn compatibel met diverse productieprocessen.

Contact

Waarom slijpen met Q-Fin?

  • Slijpen zonder inspanning
  • Voorbereiding voor verdere bewerking
  • Kostenbesparing
  • Zelf de slijpdruk bepalen
  • Gelijkmatig en nauwkeurig

Onze oplossing voor Slijpen

Ontdek onze andere toepassingen

Test uw product in onze showroom

Bent u geïnteresseerd in een van onze machines, maar wilt u deze eerst in actie zien? Plan dan een vrijblijvende demonstratie in onze showroom. Als alternatief kunt u ook uw eigen producten naar ons sturen voor een demonstratie op afstand. Neem contact met ons op voor meer informatie, en we zullen met u in contact komen over data en mogelijkheden.

Maak een afspraak