Ontbramen

Ontbramen

"Uitstekende oneffenheden uit een snijdeel verwijderen"

Ontbramen is een proces dat wordt gebruikt om bramen te verwijderen. Bramen zijn kleine oneffenheden of scherpe randen die kunnen ontstaan tijdens het bewerken van materialen, zoals metaal, kunststof, hout, of andere materialen. Deze bramen kunnen ontstaan tijdens verspanende bewerkingen, zoals frezen, draaien, boren of snijden.

Het ontbraamproces houdt in dat deze bramen worden verwijderd om ervoor te zorgen dat het oppervlak glad en vrij van scherpe randen is. Dit is belangrijk om te voorkomen dat de bramen letsel veroorzaken bij mensen die met het materiaal werken, en om de kwaliteit en functionaliteit van het bewerkte onderdeel te verbeteren.

Samen voor de beste ontbraamoplossing

Q-Fin biedt innovatieve machines voor efficiënt ontbramen van metalen componenten, inclusief stalen, aluminium en roestvrijstalen platen, na snijprocessen zoals laser-, plasma- en waterstraalsnijden. Onze machines zijn kosteneffectief, snel en gebruiksvriendelijk, zorgen voor een perfecte verwijdering van bramen en zijn compatibel met diverse productieprocessen.

Contact

Waarom ontbramen met Q-Fin?

  • Ontbramen zonder inspanning
  • Zorgt voor constante kwaliteit
  • Coating hecht beter
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Kostenbesparing

Onze oplossing voor Ontbramen

Ontdek onze andere toepassingen