31-05-2024

Aftermovie Pushing the Edge Days

De Pushing the Edge Days, gehouden op 9, 10 en 11 april 2024 in ons nieuwe pand in Bergeijk, waren een groot succes! Meer dan 350 bezoekers kregen een exclusieve kijk op de nieuwste innovaties in procesautomatisering en robotisering, gepresenteerd mede door onze partners Valk Welding, LVD, Kumatech, Tuwi en Obotize.

Tijdens deze drie dagen konden bezoekers uitgebreid kennismaken met de meest geavanceerde oplossingen voor de fabriek van de toekomst. Hoogtepunten waren onder andere onze demonstratie van een volledig geautomatiseerde lijn voor het finishen van gesneden plaatdelen en de nieuwe uitsorteer-unit van Obotize. Ook het softwareplein, waar partijen als Snabbt, Supplydrive en Virtutec hun oplossingen presenteerden, trok veel belangstelling.

We zijn zeer tevreden over het evenement en de positieve reacties die we hebben ontvangen. De ontspannen sfeer en de inspirerende presentaties maakten het een onvergetelijke ervaring.

Bekijk de aftermovie hieronder om de hoogtepunten van de Pushing the Edge Days 2024 te herbeleven:

Wij danken al onze partners en bezoekers voor hun bijdrage aan het succes van dit evenement en kijken uit naar toekomstige samenwerkingen en innovaties!