Rondborstelvergelijking

In elk productieproces waarbij RVS en metaal wordt bewerkt, is een afbraammachine onmisbaar. Voor het optimaal gebruik van een rondborstelmachine (of multibrush machine) is bij het het richtingloos slijpen van belang om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de rondborstels. In onderstaande afbeelding hebben we een vergelijking gemaakt van de verschillende rondborstels die op dit moment op de markt beschikbaar zijn. Hierbij is het gebruik van een Multibrush (zoals in de SER1200 Multibrush) de meest efficiënte rondborstel.

De Multibrush rondborstel heeft een groter oppervlakte contact in vergelijking met rotor en 4x borstel machines. Daarnaast gebruikt de Multibrush 6 borstels die door de efficiënte plaatsing meer oppervlak kunnen verwerken. Ook is door het borsteleffect een mooiere afwerking mogelijk bij het richtingsloos slijpen.

 

 

Bekijk onze machines

Q-Fin
A Competitive
Edge

Bij Q-Fin doen we graag dingen anders. Waarom? Omdat je nooit de grootste zult worden als je alleen naar anderen kijkt. Voor ons is de beste worden geen doel op zich. Maar het concurrentievoordeel dat je behaalt door met onze machines te werken, is dat wel.

We helpen organisaties die een blijvende indruk willen maken. Degenen die geloven dat eenvoudige productieprocessen geen obstakels zijn, maar kansen om zich te onderscheiden van de rest. Net zoals wij er ook naar streven om op te vallen.

Over Q-Fin