Haimerl Lasertechnik, Duitsland

Het Streven naar Kwaliteit, Flexibiliteit, en Innovatie bij HAIMERL Lasertechnik

HAIMERL Lasertechnik is gevestigd in Leonberg, Baden-Württemberg. Met ongeveer 20 medewerkers sluit hun toewijding aan multitasking banen, creatief denken, flexibiliteit en continue ontwikkeling naadloos aan bij onze filosofie bij Q-Fin. In deze klantenvideo delen zij hun ervaringen met ons en onze machines, als een cruciale partner in het nastreven van kwaliteit, flexibiliteit en innovatie.

Gespecialiseerd in de productie van plaatwerkonderdelen van vooral aluminium, roestvrij staal en koper, vinden de onderdelen van HAIMERL voornamelijk toepassing in de machinebouw, met name in dunne plaat technologie. Hun plaatdikte varieert van één tot zes millimeter, waarmee ze hun veelzijdigheid tonen om te voldoen aan diverse industriële behoeften.

De F1200 XL, onze Q-Fin machine met drie stations, staat als een waardevol bezit bij HAIMERL. Deze machine stelt hen in staat om onderdelen af te ronden en te ontbramen, polijstmiddelen aan te brengen en zorgt uiteindelijk voor de hoogwaardige afwerking die hun producten definieert. HAIMERL erkent dat de kwaliteit van hun componenten rechtstreeks van invloed is op de eindproducten die aan hun klanten worden geleverd.

Q-Fin speelt een cruciale rol in deze kwaliteitsketen door een machine te leveren die niet alleen voldoet aan de veeleisende normen van HAIMERL’s klanten, maar ook state-of-the-art technische apparatuur bevat. Dit sluit naadloos aan bij de ambitie van HAIMERL om hun bedrijfsvoering te digitaliseren, een visie die verder wordt ondersteund door de functionaliteiten van de machine.

Gerelateerde klantverhalen

Peter Drösser, Duitsland

Bij Drösser Stahl in Engelskirchen draait alles om snelheid, precisie en constante kwaliteit. Als trotse gebruiker van Q-Fin Quality Finishing Machines hebben zij een efficiënte en gestroomlijnde productieomgeving gecreëerd.

Bekijk de klantenvideo

Kinkelder Metal Solutions, Zevenaar

In de dynamische wereld van metaalproductie is het inspelen op steeds veeleisender wordende klanten een cruciale factor voor succes. Bij Kinkelder Metal Solutions in Zevenaar hebben ze deze uitdaging aangepakt met de ondersteuning van Q-Fin Quality Finishing Machines.

Bekijk de klantenvideo

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

"*" geeft vereiste velden aan

Patrick van Scherpenseel
Sales Manager Benelux
+31 (0)6 43 06 70 05 p.scherpenseel@q-fin.nl