Niverplast, Nijverdal

Toen bij Niverplast, opgericht in 1986 en al decennia actief als machinebouwer van verpakkingslijnen voor o.a. de voedingsmiddelenindustrie, in 2019 besloten werd een gedeelte van de onderdelenproductie in huis te gaan doen, was na de aanschaf van een plaatlaser al snel duidelijk dat er ook een ontbraammachine aangeschaft diende te worden. Grove of scherpe randen aan de RVS (eind)producten zijn zowel voor de werknemers in assemblage als werknemers van de eindklant gevaarlijk en daarom hoogst onwenselijk.

Onze keuze viel op de Q-Fin machine vanwege een aantal belangrijke factoren.

  •  Ten eerste was de compactheid van de aangeboden set machines cruciaal, gezien de beschikbare ruimte in het beginstadium. De voetafdruk van de Q-Fin machines is optimaal; Ze bieden veel machine per vierkante meter en het geheel neemt niet veel ruimte in beslag.
  • De prijs-kwaliteitverhouding van de ‘Ultimate Set’ die we hebben aangeschaft, overtuigde ons verder: we kregen in onze ogen veel waar voor ons geld.
  • Ook de korte levertijd van de machine speelde een grote rol in onze beslissing.
  • Daarnaast was de communicatie met Patrick en Anton van Q-Fin altijd snel en prettig, wat het proces enorm vergemakkelijkte.

Q-Fin ondersteunde ons uitstekend bij het vinden van een passende oplossing. We hebben verschillende producten meegenomen naar hun showroom om te testen, wat perfect verliep. Bovendien bezochten we Laserparts, waar de machines in de praktijk te bezichtigen waren, wat ons vertrouwen in de Q-Fin machines verder versterkte.

De samenwerking met Q-Fin, van de back-office tot aan de aftersales, is altijd soepel verlopen. We hebben eigenlijk nooit last van storingen en in het enkele geval dat we wel een probleem hebben gehad zijn we vlot en professioneel verder geholpen, hetzij remote of door interventie van altijd vriendelijke en vaardige servicemonteurs.

Over het geheel gezien zijn wij dus als sinds 2019 zeer tevreden klant van Q-Fin, zij hebben ons absoluut in staat gesteld hoogwaardige plaatwerkproducten uit te leveren aan onze collega’s van assemblage en onze eindklanten.

Gerelateerde klantverhalen

Peter Drösser, Duitsland

Bij Drösser Stahl in Engelskirchen draait alles om snelheid, precisie en constante kwaliteit. Als trotse gebruiker van Q-Fin Quality Finishing Machines hebben zij een efficiënte en gestroomlijnde productieomgeving gecreëerd.

Bekijk de klantenvideo

Kinkelder Metal Solutions, Zevenaar

In de dynamische wereld van metaalproductie is het inspelen op steeds veeleisender wordende klanten een cruciale factor voor succes. Bij Kinkelder Metal Solutions in Zevenaar hebben ze deze uitdaging aangepakt met de ondersteuning van Q-Fin Quality Finishing Machines.

Bekijk de klantenvideo