Peter Drösser, Duitsland

De kracht van Snelheid bij Peter Drösser

Bij Drösser Stahl in Engelskirchen draait alles om snelheid, precisie en constante kwaliteit. Als trotse gebruiker van Q-Fin Quality Finishing Machines hebben zij een efficiënte en gestroomlijnde productieomgeving gecreëerd. Peter Drösser GmbH, met twee Q-Fin machines, de F1200 en F200 XL, deelt hun ervaringen in deze klantenvideo.

Snelheid speelt een cruciale rol in de bedrijfsvoering van Drösser Stahl, vooral als het gaat om prijsstelling. De implementatie van Q-Fin systemen heeft niet alleen geleid tot aanzienlijke besparingen in manuren, maar ook tot een constante kwaliteit op hoge snelheid. Dominique Meyer, afdelingsmanager in de verkoopafdeling van het Steel Centre, benadrukt de waarde die Q-Fin toevoegt aan het proces.

Drösser Stahl, met meer dan 100 jaar ervaring, heeft zich gevestigd als een toonaangevende speler in de verkoop van halffabrikaten. Het bedrijf snijdt al meer dan 50 jaar plaatmetaal in alle mogelijke snijprocessen. Het team bij Drösser Stahl gelooft dat teamwork en kwaliteit hand in hand gaan, en de samenwerking met Q-Fin heeft deze filosofie versterkt.

Gerelateerde klantverhalen

Kinkelder Metal Solutions, Zevenaar

In de dynamische wereld van metaalproductie is het inspelen op steeds veeleisender wordende klanten een cruciale factor voor succes. Bij Kinkelder Metal Solutions in Zevenaar hebben ze deze uitdaging aangepakt met de ondersteuning van Q-Fin Quality Finishing Machines.

Bekijk de klantenvideo

Van Bussel Metaaltechniek, Asten

Voor Van Bussel Metaaltechniek is grenzen verleggen geen doel op zich, maar eerder een continu streven naar verbetering en innovatie. In deze klantenvideo delen zij hun ervaringen met ons en onze machines.

Bekijk de klantenvideo

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

"*" geeft vereiste velden aan

Patrick van Scherpenseel
Sales Manager Benelux
+31 (0)6 43 06 70 05 p.scherpenseel@q-fin.nl