Smolenaers Constructie & Plaatwerk, Nederweert

Kwaliteitseisen

Bij Smolenaers stonden we 1,5 jaar geleden voor een belangrijke uitdaging om ons productieproces te verbeteren. Onze klanten vroegen steeds vaker naar hoogwaardig ontbraamde producten, en ons handmatige proces voldeed niet langer aan de hedendaagse kwaliteitseisen. Dit bracht ons tot het besluit om te investeren in een geavanceerde ontbraammachine. Na zorgvuldige overweging kozen we voor een machine van Q-Fin, welke ons kon voorzien van de constante kwaliteitsverhoging die onze klanten verlangden en bereid waren te financieren.

Voordelen

De keuze voor Q-Fin werd verder versterkt door meerdere doorslaggevende voordelen. Eén van de meest belangrijkste voor ons was de levertijd; Q-Fin kon de machine leveren binnen twee maanden, terwijl de wachttijd bij andere leveranciers soms meer dan een jaar bedroeg. Bovendien was de machine van Q-Fin compact en nam relatief weinig ruimte in beslag in onze fabriek, wat essentieel is, omdat elke bespaarde vierkante meter kosten scheelt!

Inmiddels hebben we een 2e Q-Fin machine aangeschaft, de F200 voor kleine producten, die ook lekker loopt!

Partnerschap

Onze samenwerking met Q-Fin ervaren wij als zeer positief. Wij zien Q-Fin als een innovatief bedrijf dat plezier in het werk uitstraalt. Dit enthousiasme is niet alleen zichtbaar in de producten die ze leveren, maar ook in hun marketing en klanteninteracties. Q-Fin investeert zichtbaar in hun aanwezigheid op beurzen, heeft een goed onderhouden showroom en is actief op sociale media, wat allemaal bijdraagt aan het positieve beeld dat wij van hen hebben. Dit heeft ons vertrouwen gegeven dat we met Q-Fin onze productie naar een hoger niveau van kwaliteit en efficiëntie kunnen tillen.

Smolenaers met Q-Fin

Gerelateerde klantverhalen

Peter Drösser, Duitsland

Bij Drösser Stahl in Engelskirchen draait alles om snelheid, precisie en constante kwaliteit. Als trotse gebruiker van Q-Fin Quality Finishing Machines hebben zij een efficiënte en gestroomlijnde productieomgeving gecreëerd.

Bekijk de klantenvideo

Kinkelder Metal Solutions, Zevenaar

In de dynamische wereld van metaalproductie is het inspelen op steeds veeleisender wordende klanten een cruciale factor voor succes. Bij Kinkelder Metal Solutions in Zevenaar hebben ze deze uitdaging aangepakt met de ondersteuning van Q-Fin Quality Finishing Machines.

Bekijk de klantenvideo

Van Bussel Metaaltechniek, Asten

Voor Van Bussel Metaaltechniek is grenzen verleggen geen doel op zich, maar eerder een continu streven naar verbetering en innovatie. In deze klantenvideo delen zij hun ervaringen met ons en onze machines.

Bekijk de klantenvideo