Van Bussel Metaaltechniek, Asten

Grenzen verleggen voor Kwaliteit en Innovatie bij Van Bussel Metaaltechniek

Voor Van Bussel Metaaltechniek is grenzen verleggen geen doel op zich, maar eerder een continu streven naar verbetering en innovatie. In deze klantenvideo delen zij hun ervaringen met ons en onze machines, als een cruciale partner in het nastreven van hoogwaardige afwerking van metalen producten.

Van Bussel Metaaltechniek, opgericht in 1979 door Ton en Caroline van Bussel, is een vooraanstaande speler in de metaalindustrie. Met ruim 12.000 vierkante meter faciliteiten en 100 toegewijde medewerkers, bedienen ze klanten in zowel de food- en feedindustrie als de machinebouw. Het bedrijf, gevestigd in Asten, staat bekend om zijn nuchtere aanpak en toewijding aan kwaliteit.

Q-Fin’s machines bij Van Bussel, waaronder de SER1200 Multibrush, F200 XL en de TopGrinder, hebben niet alleen geholpen bij het verleggen van grenzen, maar ook bij het herdefiniëren van de logistieke stromen. De mogelijkheid om programma’s vooraf in te stellen en dit naadloos te integreren in de werkvoorbereiding, biedt aanzienlijke flexibiliteit aan het team rondom de machines.

De klantenvideo geeft een inkijkje in het dagelijkse streven van Van Bussel Metaaltechniek om het bedrijf steeds mooier, sneller en beter te maken. De samenwerking met Q-Fin heeft daar een significante rol in gespeeld, vooral op het gebied van logistieke optimalisatie en verbetering van de productkwaliteit.

Gerelateerde klantverhalen

Peter Drösser, Duitsland

Bij Drösser Stahl in Engelskirchen draait alles om snelheid, precisie en constante kwaliteit. Als trotse gebruiker van Q-Fin Quality Finishing Machines hebben zij een efficiënte en gestroomlijnde productieomgeving gecreëerd.

Lees dit artikel

Kinkelder Metal Solutions, Zevenaar

In de dynamische wereld van metaalproductie is het inspelen op steeds veeleisender wordende klanten een cruciale factor voor succes. Bij Kinkelder Metal Solutions in Zevenaar hebben ze deze uitdaging aangepakt met de ondersteuning van Q-Fin Quality Finishing Machines.

Lees dit artikel

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

"*" geeft vereiste velden aan

Patrick van Scherpenseel
Account Manager Benelux
+31 (0)6 43 06 70 05 p.scherpenseel@q-fin.nl