02-03-2023

Verwachtte leestijd: 1 minuten

Let’s grow: Q-Fin gaat uitbreiden

Wij vieren dit jaar niet alleen ons 10-jarig jubileum, maar ook de start van een nieuw tijdperk. In de zomer van dit jaar wordt gestart met de bouw van een tweede pand dat past bij onze groei. Dit moderne pand zal niet alleen de capaciteit vergroten, maar ook ruimte bieden voor verdere ontwikkeling en innovatie vooral gericht op handling oplossingen.

De nieuwe locatie van Q-Fin zal een ontmoetingsplek zijn voor klanten, partners en medewerkers. Het pand is ontworpen om te inspireren, te innoveren en te verbinden. Het wordt een plek waar de nieuwste technologie├źn en producten worden ontwikkeld en getoond.

Met deze nieuwe stap versterken we onze positie in de markt en kunnen we onze klanten nog beter bedienen. Het is een teken van vertrouwen en ambitie, een uitdrukking van onze toewijding om de hoogste kwaliteit te leveren en onze klanten altijd tevreden te stellen.

Ons team kijkt ernaar uit om je later dit jaar te mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie, waar we met trots onze nieuwste producten en innovaties zullen presenteren!