Metaal afronden

Bij Q-Fin werken we aan machines voor het afronden van metaal. Dit zijn machines waar door onze ontwikkelaars met grote zorg is gewerkt. U wilt per slot van rekening toch ook dat de metalen producten die u levert er perfect uitzien? Metaal afronden is een belangrijk element van het productieproces, of van de nabewerking. Producten die nog ontsierd worden door oneffenheden zien er niet alleen minder mooi uit, maar er is ook lastiger mee te werken. Door bramen of andere ontsiering is het mogelijk dat er niet verder gemonteerd kan worden op of met een bepaald product. Met een machine van Q-Fin zorgt u ervoor dat alle oneffenheden snel worden weggewerkt.

Afronden van metaal

De machines van Q-Fin zijn er speciaal op ontwikkeld om al het metaal afronden tot in de kleinste details te laten gebeuren. Zo zorgt u ervoor dat al uw metalen producten er perfect uit komen te zien. Wilt u meer weten over de werking van onze machines? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kijk op onze website. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden, maar ook over onze andere producten. U bent van harte uitgenodigd om de werking van onze machines een keer in het echt te komen bekijken, zodat u zichzelf kunt overtuigen van de kwaliteit van onze producten.

Bekijk onze machines

Q-Fin
A Competitive
Edge

Bij Q-Fin doen we graag dingen anders. Waarom? Omdat je nooit de grootste zult worden als je alleen naar anderen kijkt. Voor ons is de beste worden geen doel op zich. Maar het concurrentievoordeel dat je behaalt door met onze machines te werken, is dat wel.

We helpen organisaties die een blijvende indruk willen maken. Degenen die geloven dat eenvoudige productieprocessen geen obstakels zijn, maar kansen om zich te onderscheiden van de rest. Net zoals wij er ook naar streven om op te vallen.

Over Q-Fin