Q-Fin-ontbraammachine-F200-test
Q-Fin-ontbraammachine-F200-XL
Q-Fin-ontbraammachine-F600
Q-Fin-ontbraammachine-F1200
Q-Fin-ontbraammachine-WES
Q-Fin-ontbraammachine-TopGrinder

Zorgvuldig afzuigen van metaalstof

Bent u op zoek naar een goede oplossing voor het afzuigen van metaalstof? Dit is een probleem dat elk bedrijf dat met het slijpen van metaal actief is wel heeft. Als er namelijk metaal geslepen wordt, dan komt er stof vrij. Het probleem met dit stof is dat het niet goed is voor de gezondheid. In een dergelijk geval is het dan belangrijk om een oplossing klaar te hebben staan die ervoor zorgt dat het metaalstof zo goed mogelijk wordt afgezogen. Bij Q-fin hebben we deze oplossing voor u klaarstaan. Zo wordt uw metaal slijpstof afzuiging helemaal perfect geregeld.

De afzuiging van slijpstof van metaal

Als u een bedrijf heeft dat werkzaam is in de metaalindustrie, dan heeft u daar te maken met werkzaamheden als schuren, slijpen en polijsten. Dit zijn zaken die vaak moeten worden uitgevoerd. Het stof dat hierbij vrij komt is niet alleen hinderlijk, maar ook vervuilend. Daar komt dan nog eens bij dat het stof voor gezondheidsklachten kan zorgen. Wij hebben producten ontwikkeld waarmee het slijpstof afzuigen van metaal eenvoudig kan worden uitgevoerd. Zo houdt u een schone werkomgeving, waar uw mensen veilig en prettig kunnen werken. Dit leidt dan ook meteen weer tot een hogere productiviteit.

Meer weten over metaal slijpstof afzuiging?

Als u meer wilt weten over de afzuiging van slijpstof van metaal, dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die Q-fin op dit gebied allemaal te bieden heeft. We hebben zowel natwerkende als droogwerkende afzuiginstallaties voor u klaarstaan, die allebei zo hun voordelen hebben. We nemen deze graag eens met u door en bekijken dan gelijk ook wat voor mogelijkheden u allemaal heeft met de afzuiging van slijpstof van metaal. U kunt ook meer over slijpstof afzuigen van metaal lezen op onze website. Hier vindt u gelijk ook meer informatie over het brede scala aan overige producten die we voor u klaar hebben staan.