Metaal slijpstof
afzuiging

Ben je op zoek naar een goede oplossing voor het afzuigen van metaalstof? Dit is een probleem dat elk bedrijf dat met het slijpen van metaal actief is wel heeft. Als er namelijk metaal geslepen wordt, dan komt er stof vrij. Het probleem met dit stof is dat het niet goed is voor de gezondheid. In een dergelijk geval is het dan belangrijk om een oplossing klaar te hebben staan die ervoor zorgt dat het metaalstof zo goed mogelijk wordt afgezogen. Bij Q-Fin hebben we deze oplossing voor je klaarstaan. Zo wordt jouw metaal slijpstof afzuiging helemaal perfect geregeld.

De afzuiging van slijpstof van metaal

Als je een bedrijf hebt dat werkzaam is in de metaalindustrie, dan heb je te maken met werkzaamheden als schuren, slijpen en polijsten. Dit zijn zaken die vaak moeten worden uitgevoerd. Het stof dat hierbij vrij komt is niet alleen hinderlijk, maar ook vervuilend. Daar komt dan nog eens bij dat het stof voor gezondheidsklachten kan zorgen. Wij hebben producten ontwikkeld waarmee het slijpstof afzuigen van metaal eenvoudig kan worden uitgevoerd. Zo houd je een schone werkomgeving, waar jouw mensen veilig en prettig kunnen werken. Dit leidt dan ook meteen weer tot een hogere productiviteit.

Meer weten over metaal slijpstof afzuiging?

Als je meer wilt weten over de afzuiging van slijpstof van metaal, dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die Q-Fin op dit gebied allemaal te bieden heeft. We hebben zowel natwerkende als droogwerkende afzuiginstallaties voor je klaarstaan, die allebei zo hun voordelen hebben. We nemen deze graag eens met je door en bekijken dan gelijk ook wat voor mogelijkheden je allemaal hebt met de afzuiging van slijpstof van metaal. Je kunt ook meer over slijpstof afzuigen van metaal lezen op onze website. Hier vind je gelijk ook meer informatie over het brede scala aan overige producten die we voor jou klaar hebben staan.

Bekijk onze machines

Q-Fin
A Competitive
Edge

Bij Q-Fin doen we graag dingen anders. Waarom? Omdat je nooit de grootste zult worden als je alleen naar anderen kijkt. Voor ons is de beste worden geen doel op zich. Maar het concurrentievoordeel dat je behaalt door met onze machines te werken, is dat wel.

We helpen organisaties die een blijvende indruk willen maken. Degenen die geloven dat eenvoudige productieprocessen geen obstakels zijn, maar kansen om zich te onderscheiden van de rest. Net zoals wij er ook naar streven om op te vallen.

Over Q-Fin