Q-Fin-ontbraammachine-F200-test
Q-Fin-ontbraammachine-F200-XL
Q-Fin-ontbraammachine-F600
Q-Fin-ontbraammachine-F1200
Q-Fin-ontbraammachine-WES
Q-Fin-ontbraammachine-TopGrinder

Natte afzuiging

Om het stof dat ontstaat bij het ontbramen en slijpen op ontbraam- en slijpmachines goed en veilig af te kunnen voeren levert Q-Fin 3 varianten met natte afzuiging.

Het grote voordeel van natte afzuiging is het feit dat het stof van de lucht wordt gescheiden door het lucht-stof mengsel met kracht door het water aan te zuigen. Het water vangt de stofdelen op en laat deze naar de bodem zinken. Vervolgens wordt het water weer van de lucht gescheiden. Hierdoor komt er weer schone lucht uit de installatie. In de bodem van de natte afzuiger heeft Q-Fin verwijderbare bakken. Het wordt dan eenvoudiger de natte afzuiger te reinigen zonder dat de natte afzuiger helemaal leeg gehaald moet worden.

Deze bodembakken besparen tijd en door het regelmatig schoonmaken van de natte afzuiging wordt de levensduur aanzienlijk verlengd. Daarbij komt nog het feit dat Q-Fin de natte afzuiger volledig uit RVS samenstelt. Er is een natte afzuiger van 3kW, 4kW of 7,5 kW en alle afzuigers zijn voorzien van een demper. Bekijk alle oplossingen van Q-Fin hier.