test

test

Ontdek de grensverleggende mogelijkheden in de wereld van metaalbewerking tijdens onze

Pushing the Edge Days op 9, 10 of 11 april 2024 van 10:00 tot 20:00!

Deze unieke dagen geven je een exclusieve kijk op de transformatie van de industrie door procesautomatisering en robotisering. Samen met innovators – Valk Welding, LVD, Kumatech, Q-Fin, Tuwi en Obotize – lichten we de revolutionaire technologieën toe die de productie naar een hoger niveau tillen. Profiteer ook van de kennis van experts tijdens onze partnerpresentaties.

Kom in gesprek met professionals en denk mee in oplossingen voor de toekomst. Schrijf je in om deel te nemen aan deze revolutionaire ervaring; wij zorgen voor de rest! Samen ontdekken we de mogelijkheden van morgen en hoe deze ontwikkelingen jouw bedrijf kunnen bevorderen. Meer informatie over de deelnemers en het programma vind je onderaan deze pagina.

We verheugen ons op je komst om samen een toekomst met eindeloze mogelijkheden te creëren!

Mochten er vragen zijn kunt u contact opnemen met Maaike.

Openingstijden:
Dinsdag 9 april van 10:00 tot 20:00
Woensdag 10 april van 10:00 tot 20:00
Donderdag 11 april van 10:00 tot 20:00

 

Presentatie Programma

  • Nieuwste borstel- en slijptechnieken – Boeck & Metaaltechniek
  • De digitale fabriek – MKG & Supplydrive & Q-Fin
  • Vision-technologieën voor robotprogrammatie – Affix
  • Slimme programmeersoftware voor robotoplossingen – LVD & LRS
  • Automatisering van de interne logistiek – Kumatech
  • Van step-file direct naar lasrobotprogramma – Valk Welding
  • CNC gestuurd boren en tappen – Tuwi
  • Toepassen van visualisatie in werkprocessen – Virtutec
  • Bespaar 90% op calculatie en werkvoorbereidingstijd – Snabbt

Deelnemers Pushing the Edge Days 2024

Valk Welding

test

Het automatiseren van het lassen wordt volledig geautomatiseerd. Valk Welding bewijst dat het kan met het ARP software programma. Van step-file direct naar robotprogramma in een paar eenvoudige stappen. Kom langs, en wij tonen u onze machines en oplossingen.

Peter Haspels

Bezoek website

Obotize

test

Onze cobots zijn speciaal ontworpen om samen te werken met uw medewerkers, waardoor processen worden versneld en efficiëntie wordt verhoogd zonder in te boeten aan kwaliteit. Volledig gericht op maximalisatie van productiviteit en het minimalisatie van kosten.

Antal Driessen

Bezoek website

Q-Fin

test

Q-Fin gaat verder dan het ontwikkelen, bouwen & leveren van betrouwbare finishing machines. Door handling rondom de machines met robotisering & vision, bereiken ze volledige automatisering van het finishing proces. Het hele proces is volledig ERP en AGV koppelbaar.

Anton Bax

Bezoek website

Kumatech

test

Kumatech uit Bakel houdt zich bezig met het bouwen en ontwikkelen van modulaire oplossingen voor de interne logistiek zoals AGV’s (Automatisch Geleide Voertuigen), opslagtorens en palletdispensers om het logistieke proces bij producerende bedrijven te automatiseren.

John Jaspers & Willem Kuunders

Bezoek website

LVD & LRS

test

De kracht van de CADMAN-software tot robottechnologie met LVD en LRS – LVD Robotic Solutions. LRS levert de slimme programmeersoftware voor LVD’s buigcellen en creatieve robot- en automatiseringsoplossingen in plaatbewerking, handling en procestechnologie.

Mathijs Wijn

Bezoek website

Tuwi

test

Met het FTC tapcentrum en de 3RD boorstraat zet u een slimme stap in automatisering van uw productieproces. Door geautomatiseerd boren, tappen en verzinken produceert u sneller, efficiënter en verkleint u de foutkans aanzienlijk.

Menne Engelfriet

Bezoek website

Co-deelnemers Pushing the Edge Days 2024

co-deelnemers

Locatie: 

Wilgenakker 8
5571 SJ Bergeijk (NL)
Pand: Q-Fin Handling Solutions