Slijpstof waterzuigen

Bent u op zoek naar een goede methode om slijpstof af te zuigen? Het is belangrijk om hier eens goed over na te denken, zodat u er voor kunt zorgen dat uw personeel kan werken in een veilige ruimte waar ze geen gezondheidsrisico lopen. Slijpstof kan namelijk, als het in de longen terecht komt, een negatieve werking hebben. Met een goede afzuiger zorgt u ervoor dat dit probleem verholpen wordt. We vertellen u hier graag meer over en raden u aan om hier gewoon eens contact over op te nemen met ons. Slijpstof waterzuigen is iets wat u het beste doet met de machines van Q-fin.

De beste producten om slijpstof te waterzuigen

Er zijn verschillende soorten afzuigers te krijgen. Ruwweg bekeken zijn er twee soorten te benoemen. We hebben het dan over natwerkende en droogwerkende zuiginstallaties. Voor het slijpen adviseren wij eigenlijk altijd een natwerkende zuiginstallatie. Dit is de betere oplossing aangezien u anders het risico loopt dat er problemen ontstaan met de brandveiligheid. Een bijkomend voordeel van deze soort zuiger is dat deze een constante zuigcapaciteit heeft. We gaan graag eens samen met u bekijken wat de beste mogelijkheid is op het gebied van het afzuigen van slijpstof.

Meer weten over het waterzuigen van slijpstof?

Neemt u gewoon eens contact met ons op als u meer wilt weten over de oplossingen die wij klaar hebben liggen op het gebied van het opzuigen van slijpstof. Zo garandeert u uw personeel niet alleen maar een veiligere en gezondere werkomgeving, maar zorgt u er ook voor dat de productiviteit op uw werkvloer wordt verhoogd. We vertellen u daarbij ook graag eens over onze andere producten. Q-fin is namelijk expert op het gebied van alles wat met slijpen, ontbramen en afronden te maken heeft. Ons bedrijf is ontstaan uit een samenwerking tussen Bax Metaal en KW Machinehandel. Hierdoor hebben wij een schat aan ervaring in huis, die we graag in willen zetten voor onze klanten!

Bekijk onze machines

Q-Fin
A Competitive
Edge

Bij Q-Fin doen we graag dingen anders. Waarom? Omdat je nooit de grootste zult worden als je alleen naar anderen kijkt. Voor ons is de beste worden geen doel op zich. Maar het concurrentievoordeel dat je behaalt door met onze machines te werken, is dat wel.

We helpen organisaties die een blijvende indruk willen maken. Degenen die geloven dat eenvoudige productieprocessen geen obstakels zijn, maar kansen om zich te onderscheiden van de rest. Net zoals wij er ook naar streven om op te vallen.

Over Q-Fin