Aluminium slijpen

Aluminium slijpen is een belangrijk onderdeel als het gaat om de bewerking van metalen plaatdelen. Het slijpen van metaal zorgt voor een mooi, kwalitatief en veilig product. Q-Fin heeft oplossingen voor onder andere rond slijpen, vlak slijpen en fijn slijpen.

Aluminium slijpen is een bewerkingsproces dat wordt gedaan om de vorm, afmetingen en oppervlaktebewerking van een werkstuk te verbeteren. Oneffenheden op een product kunnen ertoe leiden dat een product onveilig of onbruikbaar wordt, iets wat je natuurlijk wilt voorkomen. Het slijpen helpt daarnaast bijdragen aan een verbeterde kwaliteit, duurzaamheid en betere prestatie van producten.

Bekijk onze machines

Aluminium slijpen met Q-Fin

Bij het slijpen van aluminium is het van belang dat er nauwkeurig wordt gewerkt. Om deze reden is het nodig dat je op de machine kunt rekenen. Q-Fin heeft zeer geschikte machines. We hebben jarenlang gewerkt om onze machines te perfectioneren, zodat deze bij gebruik uitstekend zijn werk zal doen. Het verwijderen van bramen en andere oneffenheden wordt hiermee zeer eenvoudig.

Als je aluminium slijpt met een machine van Q-Fin, zul je een aantal grote voordelen ondervinden. Zo gebeurt het slijpen nauwkeurig en gelijkmatig, bepaal je zelf de slijpdruk en kost het slijpen geen inspanning of kracht. Het is een kostenbesparend proces en een voorbereiding op een verdere bewerking van het product.

 

Q-Fin gaat verder dan enkel slijpen. We maken oplossingen voor verschillende toepassingen, zoals ontbramen, slakken, afronden en meer.

Onze allround machines, semi-automatische machines en handling solutions zijn specifiek ontworpen om jouw producten veilig en op een esthetisch verantwoorde manier af te werken, met minimale tijds- en energie-investeringen. Nieuwsgierig naar onze uitgebreide oplossingen? Ontdek meer door ons aanbod te verkennen.

Als je vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op en we vertellen je graag meer over de werking van onze efficiënte machines.

Q-Fin
A Competitive
Edge

Bij Q-Fin doen we graag dingen anders. Waarom? Omdat je nooit de grootste zult worden als je alleen naar anderen kijkt. Voor ons is de beste worden geen doel op zich. Maar het concurrentievoordeel dat je behaalt door met onze machines te werken, is dat wel.

We helpen organisaties die een blijvende indruk willen maken. Degenen die geloven dat eenvoudige productieprocessen geen obstakels zijn, maar kansen om zich te onderscheiden van de rest. Net zoals wij er ook naar streven om op te vallen.

Over Q-Fin

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

"*" geeft vereiste velden aan

Patrick van Scherpenseel
Account Manager Benelux
+31 (0)6 43 06 70 05 p.scherpenseel@q-fin.nl