Metaal slijpen

Metaal slijpen is een belangrijk onderdeel als het gaat om de bewerking van metalen plaatdelen. Het is belangrijk om te zorgen voor een mooi, kwalitatief en veilig product.

Bij Q-Fin hebben we oplossingen voor verschillende manieren van slijpen. Zo hebben we oplossingen voor rond slijpen, vlak slijpen, fijn slijpen en precisie slijpen. Q-Fin heeft machines geschikt voor het slijpen van metaal, zoals RVS slijpen en aluminium slijpen.

Bij het slijpen van metaal is een grote nauwkeurigheid vereist. Je moet dus kunnen rekenen op de machine die je gebruikt. Om deze reden zijn de machines van Q-Fin het meest geschikt. Bij Q-Fin hebben we jarenlang gewerkt om onze machines te perfectioneren, zodat de machine zijn werk uitstekend zal doen. Het verwijderen van bramen en andere oneffenheden was nog nooit zo makkelijk!

Bekijk onze machines

Metaal slijpen met Q-Fin

Het slijpen van metaal is een bewerkingsproces dat wordt gedaan om de vorm, afmetingen en oppervlakteafwerking van een werkstuk te verbeteren. Wanneer er oneffenheden op een product zitten, kan dit zorgen voor onbruikbare of onveilige producten. Het slijpen draagt daarnaast bij aan een verbeterde kwaliteit en duurzaamheid van je product.

Metaal slijpen met een machine van Q-Fin heeft een aantal grote voordelen. Het slijpen gebeurt gelijkmatig en nauwkeurig, je kunt zelf de slijpdruk bepalen en slijpen zonder inspanning. Daarnaast is het kostenbesparend en is het een voorbereiding voor een verdere bewerking van het product.

Als je vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op en we vertellen je graag meer over de werking van onze efficiƫnte machines. Het is ook mogelijk om langs te komen in onze showroom om de machines te komen bekijken. Wil je bekijken welke oplossingen wij nog meer bieden? Neem een kijkje op onze website en we vertellen je er graag meer over.

Q-Fin
A Competitive
Edge

Bij Q-Fin doen we graag dingen anders. Waarom? Omdat je nooit de grootste zult worden als je alleen naar anderen kijkt. Voor ons is de beste worden geen doel op zich. Maar het concurrentievoordeel dat je behaalt door met onze machines te werken, is dat wel.

We helpen organisaties die een blijvende indruk willen maken. Degenen die geloven dat eenvoudige productieprocessen geen obstakels zijn, maar kansen om zich te onderscheiden van de rest. Net zoals wij er ook naar streven om op te vallen.

Over Q-Fin

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

"*" geeft vereiste velden aan

Patrick van Scherpenseel
Account Manager Benelux
+31 (0)6 43 06 70 05 p.scherpenseel@q-fin.nl