Borstelmachine RVS

In elk productieproces waarbij RVS wordt bewerkt, is een borstelmachine voor RVS eigenlijk onmisbaar. Het is nu eenmaal zo dat er bij de productie van RVS oneffenheden ontstaan. Dit is een niet te voorkomen gevolg van de productie van RVS. Gelukkig valt hier wel wat aan te doen. Een RVS borstelmachine van Q-Fin zorgt ervoor dat alle oneffenheden weg worden gewerkt. Zo hebben bramen geen kans om de kwaliteit van uw eindproducten op een negatieve manier te beïnvloeden. Bramen zorgen niet alleen voor een ontsiering aan uw product, ze kunnen ervoor zorgen dat de nabewerking van uw producten wordt belemmerd. En dan hebben we het nog niet eens over onveilige producten die hierdoor kunnen ontstaan.

De ideale RVS borstelmachine

Met een RVS borstelmachines van Q-Fin zorgt u ervoor dat uw producten helemaal perfect worden afgewerkt. Zoals onze Topgrinder, een handbediende ontbraammachine  die toepasbaar is voor diverse bewerkingen zoals slijpen, ontbramen en polijsten. Met onze producten willen zij ervoor zorgen dat het voor u als productiebedrijf eenvoudiger wordt om uw producten te optimaliseren. Dit tegen een zeer scherpe prijs. We vertellen u graag meer over onze machines en de voordelen die u kunt behalen met de aanschaf van een van deze machines. Wij hebben een schat aan technische en praktische kennis in huis die we graag aanwenden om onze producten zo perfect mogelijk te maken.

 

Q-Fin’s Ontbraammachine / afbraammachine F1200-2

Bekijk onze machines

Q-Fin
A Competitive
Edge

Bij Q-Fin doen we graag dingen anders. Waarom? Omdat je nooit de grootste zult worden als je alleen naar anderen kijkt. Voor ons is de beste worden geen doel op zich. Maar het concurrentievoordeel dat je behaalt door met onze machines te werken, is dat wel.

We helpen organisaties die een blijvende indruk willen maken. Degenen die geloven dat eenvoudige productieprocessen geen obstakels zijn, maar kansen om zich te onderscheiden van de rest. Net zoals wij er ook naar streven om op te vallen.

Over Q-Fin