TopEdge

Snel een perfecte radius of schuine laskant frezen.

De TopEdge van Q-Fin is een handbediende machine waarmee u eenvoudig en snel diverse radii of laskanten onder diverse hoeken kunt frezen. Met de TopEdge kunt u prijsgunstig en met geringe inspanning een goede laskant aanbrengen of een radius frezen (bijv. voor een goede kantendekking bij poedercoating). Zo produceert u conform alle geldende richtlijnen.

Meer informatie

Ik zou graag de gedetailleerde technische specificaties van deze machine ontvangen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Q-Fin

Q-FIN Quality Finishing Machines
Wilgenakker 8
5571 SJ Bergeijk
Nederland
t. +31 (0)497 58 10 18
[email protected]

  • Eenvoudig en snel semi-automatisch frezen
  • Magneetsysteem voor productfixatie inbegrepen
  • Comfortabel in gebruik voor een optimale ergonomie
  • Veilige 2-knops bediening met CE-markering
  • Balansarm comfortabel in gebruik

Get your
competitive
edge

Door middel van de balansarm en voldoende massa van de freeskop kunt u met geringe fysieke inspanning, trillingvrij een constante en nauwkeurige radius of schuine kant frezen. De freeskop is in diverse standen (hoeken) instelbaar voor uiteenlopende bewerkingen. Daarnaast is de freeskop voorzien van een opname waarmee het omwisselen van gereedschappen erg eenvoudig is. Het merendeel van de wereldwijd verkrijgbare freesgereedschappen (bijv. die van BevelTools) is te gebruiken op de TopEdge machine.

Een goede laskant zorgt voor een groter lasoppervlak, waardoor het lastoevoegmateriaal zich op meer plekken kan hechten. Hierdoor verbetert de verbinding tussen de twee plaatdelen en verbetert tevens de doorlassing. Naast het frezen van een 45˚ laskant is het ook mogelijk om met deze semi-automatische freesmachine aan uw product (staal, aluminium of roestvast staal) een radius naar keuze te frezen, van R=2 tot R=8. Standaard wordt de TopEdge geleverd met een gatenpatroon in het werkblad zoals u dat ook bij een lastafel aantreft. In combinatie met lasklemmen kunt u het product muurvast op de werktafel vastzetten. Als optie kunnen wij de werktafel uitvoeren met elektromagneten zodat u stalen producten zeer snel kunt fixeren. De trekkracht bedraagt 300 kg per magneet.

Deze tafelfreesmachine heeft een 2-hands bediening waardoor u altijd veilig aan het werk bent. Trillingen naar de bediener worden met deze freesmachine sterk gereduceerd (geen WVF of HAVS).

TopEdge
Markering CE
Bediening Beugel met dubbele handbediening
Elektromagneten optioneel: 4
Freeskoppen 1
Maximale werkstukbreedte 780 mm / lengte onbeperkt
Aansluitwaarde machine 400 V. 50 Hz, 10 A, 6 kW
Afmetingen (L x B x H) 1435 x 1100 x 1510 mm
Gewicht 445 kg
Technische specificaties opvragen

Customer story

Kinkelder Metal Solutions, Zevenaar

Bekijk hoe Q-Fin bij Kinkelder Metal Solutions gezorgd heeft voor een verbeterde productkwaliteit en efficiëntere doorlooptijden.

Bekijk alle klantverhalen

Test deze machine in onze showroom

Bent u geïnteresseerd in een van onze machines, maar wilt u deze eerst in actie zien? Plan dan een vrijblijvende demonstratie in onze showroom. Als alternatief kunt u ook uw eigen producten naar ons sturen voor een demonstratie op afstand. Neem contact met ons op voor meer informatie, en we zullen met u in contact komen over data en mogelijkheden.

Maak een afspraak

Ontdek wat bij deze machine past

KLAAR OM
SNELLER TE WERKEN?

Neem contact op voor meer
informatie of een demo.

Maak een afspraak

Patrick van Scherpenseel
Account Manager Benelux
+31 (0)6 43 06 70 05 [email protected]