Breedbandslijpmachine

Q-Fin is een betrouwbare leverancier van machines waaronder breedbandslijpmachines. Denk hierbij aan onze F1200 voor de grotere werkstukken tot 1200mm te bewerken.

Deze breedbandslijpmachines worden in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Wij onderscheiden ons door een hoogwaardige dienstverlening. Onze kundige medewerkers kennen alle geheimen van het vak. Op basis van deze kennis is een breedbandslijpmachine ontwikkelt die meer biedt dan andere breedbandslijpmachines in de markt. De natte afzuigers maken het pakket van Q-Fin compleet. Het aangevoerde stof wordt met grote kracht door het water getrokken waardoor het water het stof van de lucht scheidt. Het stof zakt naar de bodem en blijft onder water waardoor er geen explosieve gassen kunnen ontstaan. Wilt u meer wetem wat Q-Fin u te bieden heeft op het gebied van breedbandslijpmachine, afbraammachines of natte afzuiginstallaties kijk dan verder in ons productassortiment. Daar ziet u ook dat Q-Fin de norm Q-Edge hanteert voor het verkrijgen van de juiste egale constante radius aan uw werkstukken.

Bekijk onze machines

Q-Fin
A Competitive
Edge

Bij Q-Fin doen we graag dingen anders. Waarom? Omdat je nooit de grootste zult worden als je alleen naar anderen kijkt. Voor ons is de beste worden geen doel op zich. Maar het concurrentievoordeel dat je behaalt door met onze machines te werken, is dat wel.

We helpen organisaties die een blijvende indruk willen maken. Degenen die geloven dat eenvoudige productieprocessen geen obstakels zijn, maar kansen om zich te onderscheiden van de rest. Net zoals wij er ook naar streven om op te vallen.

Over Q-Fin