Edge rounding

Edge rounding, ofwel kantafronding, is een cruciale stap in metaalbewerking. Het proces omvat het verwijderen van scherpe randen en bramen van metalen werkstukken. Speciale machines, zoals kantafrondingsmachines, worden gebruikt om gelijkmatige afgeronde randen te creëren. Dit verbetert de veiligheid, esthetiek en duurzaamheid van de onderdelen. Edge rounding is essentieel in industrieën zoals automotive, luchtvaart en medische apparatuur, waar precisie en kwaliteit van groot belang zijn. Het resultaat is gladde, afgeronde randen die minder gevoelig zijn voor slijtage en letsel, waardoor de algehele prestaties van producten worden verbeterd.

Edge rounding met Q-Fin

Edge rounding van metalen werkstukken is een specialisatie die perfect uit te voeren is met de ontbraammachines van Q-Fin. Onze ontbraammachines zorgen voor een snel én perfect ontbraamproces.

Wat is het geheim van het perfect afronden van werkstukken? De ontbraammachines van Q-Fin worden standaard uitgevoerd met een vacuüm- of magneetsysteem, automatische borsteldiepte instelling en hoge veiligheidseisen. Hierdoor wordt afbramen van metaal eenvoudig. Mede door jarenlange ervaring is de expertise op het gebied van afbramen en slijpen van metaal vertaalt naar de ideale afbraam en slijpmachine.

Afronden van het werkstuk gebeurt met één bewerkingsgang. Alle randen worden voorzien van een egale en constante radius. Het unieke van onze machines is dat het afbramen gerealiseerd wordt voor alle gaten, sparingen, groot of klein. Benieuwd naar wat Q-Fin voor u kan betekenen, bekijk dan zeker eens onze oplossingen.

Bekijk onze SER1200

Bekijk onze machines

Ervaring Q-Fin

Met tientallen jaren ervaring in de metaalbewerkingsindustrie heeft Q-Fin een goede reputatie opgebouwd. Onze diepgaande kennis en expertise zijn de pijlers achter de ontwikkeling van geavanceerde machines voor ontbramen, kantafronding en oppervlaktebehandeling. Wij begrijpen uw unieke eisen en uitdagingen van diverse sectoren en hebben met succes oplossingen geleverd voor een breed scala aan toepassingen. Door voortdurende innovatie en toewijding aan kwaliteit blijven we vooroplopen in de industrie en vertrouwen bedrijven op hun machines voor hoogwaardige resultaten in de metaalbewerking. De indrukwekkende staat van dienst van Q-Fin is een bewijs van hun betrokkenheid bij excellentie en klanttevredenheid.

Q-Fin
A Competitive
Edge

Bij Q-Fin doen we graag dingen anders. Waarom? Omdat je nooit de grootste zult worden als je alleen naar anderen kijkt. Voor ons is de beste worden geen doel op zich. Maar het concurrentievoordeel dat je behaalt door met onze machines te werken, is dat wel.

We helpen organisaties die een blijvende indruk willen maken. Degenen die geloven dat eenvoudige productieprocessen geen obstakels zijn, maar kansen om zich te onderscheiden van de rest. Net zoals wij er ook naar streven om op te vallen.

Over Q-Fin