Edge rounding

Edge rounding van metalen werkstukken is een specialisatie die perfect uit te voeren is met de ontbraammachines van Q-Fin. Onze afbraammachines zorgen ervoor dat het afbramen snel én perfect verloopt.

Wat is het geheim van het perfect afronden van werkstukken? De ontbraammachines van Q-Fin worden standaard uitgevoerd met een vacuümsysteem, automatische borsteldiepte instelling en hoge veiligheidseisen. Hierdoor wordt afbramen van metaal eenvoudig. Mede door jarenlange ervaring is de expertise op het gebied van afbramen en slijpen van metaal vertaalt naar de ideale afbraam en slijpmachine.

Afronden van het werkstuk gebeurt met een bewerkingsgang. Alle randen worden voorzien van een egale en constante radius. Het unieke van onze afbraammachines is dat het afbramen gerealiseerd wordt voor alle gaten, sparingen, groot of klein. Bekijk ons complete assortiment afbraammachines hier.

Bekijk onze machines

Q-Fin
A Competitive
Edge

Bij Q-Fin doen we graag dingen anders. Waarom? Omdat je nooit de grootste zult worden als je alleen naar anderen kijkt. Voor ons is de beste worden geen doel op zich. Maar het concurrentievoordeel dat je behaalt door met onze machines te werken, is dat wel.

We helpen organisaties die een blijvende indruk willen maken. Degenen die geloven dat eenvoudige productieprocessen geen obstakels zijn, maar kansen om zich te onderscheiden van de rest. Net zoals wij er ook naar streven om op te vallen.

Over Q-Fin