Finishmachine

Bij Q-Fin Quality Finishing Machines ontwikkelen, bouwen en verkopen we finishmachines voor het finishen van vlakke metalen plaatdelen. Ontstaan uit de overtuiging dat de ideale finishmachine nog niet bestond, vanuit daar zijn we steeds doorgegaan met innoveren. Wij doen het graag anders… omdat het volgens ons beter kan. Hollandse kennis, kunde en vakmanschap. Al onze finishmachines worden volledig in eigen huis ontwikkeld en vervaardigd met enkel A-componenten.

Bij Q-Fin hebben we finishmachines voor het aanbrengen van vrijwel elke gewenste finish. Via een demo in onze showroom in Bergeijk laten wij u graag onze GrindingPower laten zien. Het liefst hebben we dat u uw eigen producten mee brengt zodat we dit samen op onze machines kunnen finishen.

Finishmachines

Al onze volautomatische machines zijn geschikt om een verscheidenheid aan finishes te produceren. De meest voorkomende finishes zijn een rechtlijnige of lijnfinish voor decoratieve doeleinden. Dit wordt ook wel een hairline-finish genoemd. Om deze finish te bereiken kunnen onze finishmachines worden uitgevoerd met ruime keuze aan schuurbanden, Scotch-Brite banden, komborstels en of rondborstels. Schuurbanden korrel K60, K80, K120 of K180 wordt vaak gebruikt voor het voorslijpen (de braam en/of walshuid weg halen). Met een slijpband K240 of K320, scotch-brite band of Trizact band wordt de eindfinish op het product aangebracht. Maar ook een non-directionele slijpstructuur kan een gewenste eindfinish zijn evenals het slijpen op ruwheid.

Q-Fin Quality Finishing Machines heeft de beste finishmachines voor iedere gewenste finish.

Bekijk onze machines

Q-Fin
A Competitive
Edge

Bij Q-Fin doen we graag dingen anders. Waarom? Omdat je nooit de grootste zult worden als je alleen naar anderen kijkt. Voor ons is de beste worden geen doel op zich. Maar het concurrentievoordeel dat je behaalt door met onze machines te werken, is dat wel.

We helpen organisaties die een blijvende indruk willen maken. Degenen die geloven dat eenvoudige productieprocessen geen obstakels zijn, maar kansen om zich te onderscheiden van de rest. Net zoals wij er ook naar streven om op te vallen.

Over Q-Fin