Metaal finishing

Q-Fin is gespecialiseerd in het ontwikkelen, bouwen en leveren van hoogwaardige oplossingen voor het ontbramen, afronden en finishen van metalen plaatdelen.

Metaal finishing is een bewerking die met grote nauwkeurigheid moet worden uitgevoerd. Het is nu eenmaal niet te voorkomen dat er bij de productie van metaal oneffenheden ontstaan. Na de finishing zijn de oppervlakken afgerond en verfijnd. Zo zijn de plaatdelen gladder, veiliger en mooier dan vóór de finishing.

Bekijk onze machines

De ideale finishing met Q-Fin

Verhoog de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van je producten door de metaal finishing van Q-Fin. Er worden hoge eisen gesteld aan de optimalisatie van metaalproducten. Dit is zo, want wanneer een product niet goed is afgewerkt, kan dit voor problemen zorgen. Met ons systeem zijn deze problemen verleden tijd.

Met de machines van Q-Fin is metaal finishing een gemakkelijk en gebruiksvriendelijk proces. Dit tegen een zeer scherpe prijs. Met onze technische en praktische kennis, maken we onze machines zo optimaal mogelijk.

We bieden naast oplossingen voor metaal/RVS finishing, ook nog andere oplossingen aan. Bekijk eens onze allround machines, semi-automaten en handling solutions. Deze machines zijn geschikt voor verschillende maten plaatdelen.

Q-Fin helpt je graag het verschil te maken, samen grenzen te verleggen en een betrouwbare partner te zijn. Innovatie zit in ons DNA en we zijn altijd op zoek naar optimalisatie. Hierbij kijken we naar wat de markt écht nodig heeft.

We laten je graag het systeem in werking zien, dit kan namelijk in onze showroom. Hier staan onze machines voor je klaar. Het is mogelijk om je eigen product mee te nemen en te laten bewerken in onze machine. Op deze manier zie je de nauwkeurige werking van onze machines.

Als je vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op en onze deskundige medewerkers vertellen je graag alles over de systemen.

Q-Fin
A Competitive
Edge

Bij Q-Fin doen we graag dingen anders. Waarom? Omdat je nooit de grootste zult worden als je alleen naar anderen kijkt. Voor ons is de beste worden geen doel op zich. Maar het concurrentievoordeel dat je behaalt door met onze machines te werken, is dat wel.

We helpen organisaties die een blijvende indruk willen maken. Degenen die geloven dat eenvoudige productieprocessen geen obstakels zijn, maar kansen om zich te onderscheiden van de rest. Net zoals wij er ook naar streven om op te vallen.

Over Q-Fin

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

"*" geeft vereiste velden aan

Patrick van Scherpenseel
Account Manager Benelux
+31 (0)6 43 06 70 05 p.scherpenseel@q-fin.nl