RVS-finishing

Q-Fin ontwikkelt, bouwt en levert oplossingen voor het ontbramen, afronden en finishen van metalen plaatdelen, zo ook voor RVS-finishing.

Het is bij de nabewerking van RVS belangrijk dat dit heel secuur gebeurd. De rvs-finish moet helemaal perfect zijn. Wanneer dit niet tot in de kleinste details gebeurt, levert dit een niet zo fraai product op én kan het niet verder gemonteerd worden. Een ander gevolg zou kunnen zijn dat er onveilige situaties ontstaan, door bijvoorbeeld scherpe randen.

De ideale finishing met Q-Fin

Er worden hoge eisen gesteld aan de optimalisatie van producten die gemaakt zijn van RVS. Q-Fin heeft een systeem ontwikkeld voor een erg nauwkeurige RVS en metaal finishing. Denk bij het finishen (meestal) aan het verwijderen van oneffenheden, bramen, ruwe randen en andere ongewenste kenmerken van het oppervlak.

We laten je graag het systeem in werking zien, dit kan namelijk in onze showroom. Hier staan onze machines voor je klaar. Het is mogelijk om je eigen product mee te nemen en te testen in onze machine. Op deze manier zie je hoe nauwkeurig onze machine werkt. Dit zorgt voor een mooi, kwalitatief en veilig product. Een bijkomend voordeel bij een juiste finishing, is dat het kan helpen met het verbeteren van de hechting van coatings, verf of andere materialen op het oppervlak. Al met al dus een erg belangrijk proces, wat goed en nauwkeurig moet worden gedaan.

Naast de machines voor rvs-finishing, bieden we ook nog andere oplossingen aan. Onze allround machines zijn ontworpen voor het ontbramen, afronden en finishen van plaatdelen. We bieden diverse machines aan, voor een aantal verschillende maten plaatdelen.

Daarnaast hebben we semi-automaten en handling solutions. Meer weten over onze oplossingen? Neem een kijkje en kom meer te weten.

Als je vragen hebt of meer informatie zou willen, neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

"*" geeft vereiste velden aan

Patrick van Scherpenseel
Sales Manager Benelux
+31 (0)6 43 06 70 05 p.scherpenseel@q-fin.nl