Grinding machine

Q-Fin zet met haar ontbraammachines de perfecte grinding machine in de markt. Uniek in zijn soort door het standaard krachtige vacuüm- en/of magneetsysteem, bedieningsvriendelijk door het touchscreen met automatische borsteldiepte en snelheid instelling en veilig door vingerveiligheidsknop en deurveiligheid. Deze grinding machine is uitermate geschikt voor kleine werkstukken. Onze volautomatische grinding machines zijn economisch door de hoge standtijd van slijp- en borstelmiddelen en hebben een laag stroomverbruik. Ook over de ergonomie is goed nagedacht bij deze grinding machine. De hoogte-instelling is digitaal uit te lezen, de schuurband is eenvoudig te wisselen en de grinding machine beschikt over afneembare materiaalbakken. Een ander voordeel van de grinding machine van Q-Fin is dat, in tegenstelling tot veel andere grinding machines, de snelheid van de transportband traploos in te stellen is. Ook deze grinding machine draagt de missie van Q-Fin uit: het op professionele wijze produceren, leveren en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige grinding machines.

Q-Fin’s Ontbraammachine / afbraammachine F1200-2

TopGrinder Ontbraammachine

Naast de volautomatische ontbraammachines ontwikkelen we ook de TopGrinder ontbraammachine. Deze halfautomatische ontbraammachine is eenvoudig te gebruiken. Met een lichte inspanning bereik je eenvoudig een hele hoge kwaliteit afronding, slijp je eenvoudig bramen weg en zelfs hoogglans polijsten is mogelijk met de TopGrinder.

De TopGrinder ontbraammachine is met de Q-Fin visie ontworpen en gebouwd: we hebben geen opties, full option is onze standaard. De TopGrinder is dus standaard voorzien van 2 roterende koppen waarvan de snelheid traploos instelbaar is, en is voorzien van een ons vacuümsysteem zodat werkstukken altijd klemvast op de werktafel liggen. Hierdoor werk je altijd veilig en worden ongelukken voorkomen.

Bekijk onze machines

Surface Grinding

Als bedrijf dat actief is in de productie en/of nabewerking van metaal of RVS weet je als geen ander hoe belangrijk het is om een perfect afgewerkt product aan klanten af te leveren. Om je te helpen bij het bereiken én het behouden van de perfecte afwerking, heeft Q-Fin Surface Grinding Machines ontwikkeld. Door gebruik te maken van deze machines ben je gegarandeerd van een perfecte afwerking van de oppervlakte van je producten. Omdat er hoge eisen worden gesteld aan de kwaliteit en optimalisatie van producten die zijn gemaakt van metaal of RVS, is het logisch dat je geen genoegen neemt met een afwerking die niet perfect is. Oneffenheden of slechte afwerkingen kunnen namelijk resulteren in een slechte pasvorm en kunnen zelfs onveilig blijken.

High-Speed Grinding Machine

Snelheid en efficiëntie is in de hedendaagse metaalindustrie van groot belang. De High-Speed grinding machines van Q-Fin vormen een revolutionaire vooruitgang in de metaalindustrie, waar naast de vraag naar snelheid ook de vraag naar kwaliteit en een naadloze afwerking steeds hoger wordt. Deze geavanceerde machines kunnen met verbluffende snelheden materialen bewerken zonder in te leveren op precisie of kwaliteit. In een sector waar deze kwaliteiten een belangrijke rol spelen, bieden zulke machines een groot voordeel. Ze minimaliseren productietijd, verhogen efficiëntie en leveren consistent producten van topkwaliteit. Voor bedrijven in de metaalindustrie betekent dit niet alleen een snellere productiecyclus, maar ook minder afval en verhoogde marges. Bovendien garanderen de High-Speed grinding machines van Q-Fin een afwerking die voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen, waardoor producten langer kunnen meegaan en beter presteren.

Q-Fin
A Competitive
Edge

Bij Q-Fin doen we graag dingen anders. Waarom? Omdat je nooit de grootste zult worden als je alleen naar anderen kijkt. Voor ons is de beste worden geen doel op zich. Maar het concurrentievoordeel dat je behaalt door met onze machines te werken, is dat wel.

We helpen organisaties die een blijvende indruk willen maken. Degenen die geloven dat eenvoudige productieprocessen geen obstakels zijn, maar kansen om zich te onderscheiden van de rest. Net zoals wij er ook naar streven om op te vallen.

Over Q-Fin