Grinding machine

Q-Fin zet met haar ontbraammachines de perfecte grinding machine in de markt. Uniek in zijn soort door het standaard krachtige vacuĆ¼msysteem, bedieningsvriendelijk door de automatische borsteldiepte instelling, veilig door vingerveiligheidsknop en deurveiligheid. Kortom de ideale grinding machine voor kleine werkstukken. Onze volautomatische grinding machines zijn economisch door de hoge standtijd van slijp- en borstelmiddelen en heeft een laag stroomverbruik. Ook over de ergonomie is goed nagedacht bij deze grinding machine. De hoogte instelling is digitaal uit te lezen, de schuurband is eenvoudig te wisselen en er zijn afneembare materiaalbakken. Ten opzichte van andere grinding machines is bij de grinding machine van Q-Fin de transportband traploos in snelheid in te stellen. Q-Fin heeft als missie het op professionele wijze produceren, leveren en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige grinding machines.

TopGrinder Ontbraammachine

Naast de volautomatische ontbraammachines ontwikkelen we ook de TopGrinder ontbraammachine. Deze halfautomatische ontbraammachine is eenvoudig te gebruiken. U kunt met lichte inspanning een hele hoge kwaliteit afronding produceren, eenvoudig bramen wegslijpen en zelfs hoogglans polijsten.

De TopGrinder ontbraammachine is met de Q-Fin visie gebouwd, we hebben geen opties, full option is onze standaard. Dus de TopGrinder is standaard voorzien van traploos instelbare snelheid en ons vacuĆ¼msysteem zodat werkstukken altijd klemvast op de werktafel liggen en u altijd veilig werkt. Handmatig ontbramen met deze ontbraammachine was nog nooit zo prijsgunstig eenvoudig.