TopEdge

Snel een perfecte radius of schuine laskant frezen.

bullet bullet bullet

Tafelfreesmachine

De TopEdge van Q-Fin is een handbediende machine waarmee u eenvoudig en snel diverse radii of laskanten onder diverse hoeken kunt frezen (bijv. voor een goede kantendekking bij poedercoating). Zo produceert u conform alle geldende richtlijnen. De TopEdge is voorzien van een traploos instelbare snelheid en een opspantafel. Werkstukken kunt u klemvast op de tafel opspannen, in combinatie met de twee-knops bediening bent u altijd op een veilige manier aan het werk.

De TopEdge is door Q-Fin ontwikkeld om uw werkstuk snel te voorzien van een perfecte radius.

Metaalcenter Driessen kiest Q-Fin

“Vandaag vond de grote wisseltruc plaats bij Metaalcenter Driessen B.V. De firma Q-Fin B.V. kwam onze oude schuur/afrondmachines en natte afzuigingen vervangen door 3 nieuwe exemplaren. Door middel van het handvriendelijk aanleveren van uw producten, worden ook deze weer een genot om mee te werken binnen uw organisatie.

Tevens zorgt een “kantafronding” voor een betere hechting van een lak of coating. Dit in combinatie met onze oxidehuid vrije producten (staal tot en met 12mm oxidehuid vrij), de perfecte oplossing voor een strak gelakt resultaat! Een stukje training in bedieningsgemak en onderhoud hoort er uiteraard ook bij. Door deze training zijn we weer even opgefrist en bijgespijkerd in verband met de nieuwe mogelijkheden. Wij zijn er weer klaar voor! Vanaf morgen weer volle bak in productie. Al met al een prachtig setje om te zien en een genot om mee te werken!”

– Antal Driessen
Eigenaar bij Metaalcenter Driessen B.V.

Specificaties

• Mobiele opstelling
• Standaard met lastafel-gatenpatroon
• 4 opklapbare elektromagneten
• 1,1 kW motor met frequentieregeling
• Werkstukbreedte: max. 780 mm/lengte onbeperkt
• Aansluitwaarde machine: 400 V, 50 Hz, 10 A, 6 kW
• Afmetingen: 1435 x 1100 x 1510 mm (L x B x H)

445 KG
Download productflyer Download technische specificaties

Klaar om ook fijner en sneller te werken?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een demo.