Metaal borstelen

U bent op zoek naar machines waarmee metaal borstelen op hoog niveau mogelijk is? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Q-Fin. Ons bedrijf heeft meerdere machines voor u klaarstaan waarmee het borstelen van metaal op professionele wijze kan worden gedaan. Metaal borstelen is van groot belang om oneffenheden weg te werken die standaard bij het bewerken van metaal naar voren komen. Zaken als bramen moeten zo goed mogelijk worden weggewerkt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van de door u geleverde producten. Er zullen dan in de verdere nabewerking of montage ook geen problemen ontstaan.

Het borstelen van metaal

Om metaal te borstelen heeft u krachtige machines nodig die tegen een stootje kunnen. Bij Q-Fin werken we al jaren aan het perfectioneren van onze machines. Op onze website staat een overzicht van de verschillende machines die wij in ons assortiment hebben. Elke machine is voorzien van duidelijke informatie over de werking van de machine. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een keer contact met ons op te nemen. We beantwoorden graag al uw vragen, u bent ook van harte welkom om bij ons langs te komen. We laten u dan de werking van onze machines zien.

Bekijk onze machines

Q-Fin
A Competitive
Edge

Bij Q-Fin doen we graag dingen anders. Waarom? Omdat je nooit de grootste zult worden als je alleen naar anderen kijkt. Voor ons is de beste worden geen doel op zich. Maar het concurrentievoordeel dat je behaalt door met onze machines te werken, is dat wel.

We helpen organisaties die een blijvende indruk willen maken. Degenen die geloven dat eenvoudige productieprocessen geen obstakels zijn, maar kansen om zich te onderscheiden van de rest. Net zoals wij er ook naar streven om op te vallen.

Over Q-Fin