Natfilter

Een natfilter in combinatie met een ontbraammachine van Q-Fin met de toepassing slijpen, ontbramen en polijsten om het stof af te zuigen. Dit filter wordt veel gebruikt voor het afzuigen van bijvoorbeeld aluminiumstof wat explosiegevaarlijk is wanneer dit stof droog opgevangen wordt. De werkwijze van een filter is dat het stof van de lucht wordt gescheiden door het lucht-stof mengsel geforceerd door het water aan te zuigen. Het water vangt de stofdelen op en laat deze naar de bodem van het natfilter zinken. Vervolgens wordt het water weer van de lucht gescheiden waardoor er weer schone lucht uit de filter komt.

Q-Fin levert o.a. de WES. Deze filterinstallatie wordt volledig uit RVS opgebouwd. De WES is de meest veilige manier van afzuiging in combinatie met machines die afbramen en slijpen.

Q-Fin levert de WES met 3kW, 4kW of 7,5 kW en alle natfilters zijn voorzien van een demper. Q-Fin produceert en levert behalve de natfilter installaties, kwalitatief hoogwaardige ontbraam- en slijpmachines voor kleine en grotere producten.

Bekijk onze machines

Q-Fin
A Competitive
Edge

Bij Q-Fin doen we graag dingen anders. Waarom? Omdat je nooit de grootste zult worden als je alleen naar anderen kijkt. Voor ons is de beste worden geen doel op zich. Maar het concurrentievoordeel dat je behaalt door met onze machines te werken, is dat wel.

We helpen organisaties die een blijvende indruk willen maken. Degenen die geloven dat eenvoudige productieprocessen geen obstakels zijn, maar kansen om zich te onderscheiden van de rest. Net zoals wij er ook naar streven om op te vallen.

Over Q-Fin