Bron: Pushing the Edge Days / 05-04-2024

Verwachtte leestijd: 2 minuten

Pushing the Edge Days

Met enthousiasme kondigen wij de Pushing The Edge Days aan, gepland op 9, 10 en 11 april 2024, van 10:00 tot 20:00. Tijdens deze dagen krijgen de bezoekers een unieke kans om de grensverleggende mogelijkheden in de wereld van metaalbewerking te ontdekken.

Deze exclusieve dagen beloven een exclusieve kijk te geven op de transformatie van de industrie door procesautomatisering en robotisering. Samen met innovators zoals Valk Welding, LVD, Kumatech, Q-Fin, Tuwi en Obotize, zullen revolutionaire technologieën worden belicht die de productie naar een hoger niveau tillen. Daarnaast zullen partnerpresentaties inzicht bieden in de toekomst van de sector.

Het evenement biedt de gelegenheid om in gesprek te gaan met professionals en mee te denken over oplossingen voor de toekomst. Door samen de mogelijkheden van morgen te ontdekken, kan jouw bedrijf optimaal profiteren van deze ontwikkelingen.

Alle informatie over de deelnemers en het programma is te vinden op de webpagina. We kijken ernaar uit om samen een toekomst met eindeloze mogelijkheden te creëren tijdens de Pushing The Edge Days!

Meer informatie