Radius plaatwerk

Bent u op zoek naar een machine waarmee u een optimale afronding van de hoeken van plaatwerk kunt bereiken? Dan bent u bij Q-fin aan het juiste adres. We hebben namelijk in ons assortiment een groot aantal verschillende producten klaarstaan waarmee u veilig en betrouwbaar aan de slag kunt gaan. We hebben bij Q-fin meerdere machines om een optimale radius voor plaatwerk te bereiken. Een plaatwerk radius die helemaal perfect is, zorgt voor veilig afgeronde eindproducten. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek, zodat u er voor kunt kiezen om deze machine voor uw productieproces aan te schaffen.

De optimale radius voor plaatwerk

Wat is nu de optimale radius van plaatwerk? We vertellen u hier graag meer over. Zo hebben wij een machine die het afronden van hoeken snel en veilig kan realiseren. De SER 600 zorgt ervoor dat er in een keer een radius van 2 mm wordt gerealiseerd. Deze radius van plaatwerk van 2 mm wordt specifiek op staal gerealiseerd. Zo heeft u een machine in huis die in elk productieproces voor stalen producten kan worden ingezet. Met deze machine is het voor het eerst mogelijk om een plaatwerk radius van R2 te realiseren in een enkele doorgang. Het is een machine die specifiek is gericht op staal, maar die minder geschikt is voor dunnere materialen.

Meer weten over de producten van Q-fin?

Voor een perfecte machine voor het afronden en ontbramen van staal raden wij u aan om eens bij ons te komen kijken in het assortiment. We hebben daarbij ook een groot aantal andere machines klaarstaan, voor het ontbramen van andere materialen. We vertellen u hier graag meer over. U kunt dan ook altijd even contact met ons opnemen als u meer wilt weten over de mogelijkheden van onze machines. Samen met u gaan we graag op zoek naar een apparaat op maat die een goede ondersteuning kan bieden van uw productieproces!

Bekijk onze machines

Q-Fin
A Competitive
Edge

Bij Q-Fin doen we graag dingen anders. Waarom? Omdat je nooit de grootste zult worden als je alleen naar anderen kijkt. Voor ons is de beste worden geen doel op zich. Maar het concurrentievoordeel dat je behaalt door met onze machines te werken, is dat wel.

We helpen organisaties die een blijvende indruk willen maken. Degenen die geloven dat eenvoudige productieprocessen geen obstakels zijn, maar kansen om zich te onderscheiden van de rest. Net zoals wij er ook naar streven om op te vallen.

Over Q-Fin