Roestvrij staal bewerken

Q-Fin is gespecialiseerd in het ontwikkelen, bouwen en leveren van oplossingen voor onder andere het ontbramen, afronden en finishen van metalen plaatdelen. Het is nu eenmaal niet te voorkomen dat er bij de productie van metaal oneffenheden ontstaan. Na de bewerking zijn de oppervlakken afgerond en verfijnd. Zo zijn de plaatdelen gladder, veiliger en mooier dan vóór de finishing.

Q-Fin zorgt voor efficiënte handling, inzicht in performance en hoge betrouwbaarheid. We leveren ook machines om staal en roestvrij staal te bewerken.

Bekijk onze machines

Roestvrij staal bewerken met machines van Q-Fin

De bewerking van roestvrij staal is een belangrijk onderdeel in het bewerkingsproces. Je wilt graag dat je product of werkstuk vrij is van bramen, ruwe randen en andere ongewenste kenmerken van het oppervlak. Je vergroot de kwaliteit en visuele aantrekkelijkheid van het product door het gebruik van een van onze machines. Daarnaast draagt het ook bij aan de bescherming van de plaatdelen. We bieden verschillende oplossingen voor verschillende uitdagingen.

Wij helpen onze klanten graag om het verschil te maken, zijn een betrouwbare partner en altijd op zoek naar optimalisatie. Hierbij kijken we naar wat de markt écht nodig heeft en zo maken we onze machines nog beter.

Naast het assortiment aan machines voor roestvrijstalen bewerking, heeft Q-Fin meer oplossingen. Onze machines zijn ontworpen om de afwerking van jouw producten veilig en aantrekkelijk te maken, zonder dat het onnodig ten koste gaat van tijd en energie. Benieuwd naar de diversiteit van onze oplossingen? Verken ons aanbod en kom meer te weten.

Als je vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen over onze machines die roestvrij staal bewerken, neem dan gerust contact met ons op en we vertellen je graag meer over de werking van onze hoogwaardige machines.

We kunnen begrijpen dat je graag bij ons langs wilt komen om te bekijken hoe de machines functioneren. Dit is mogelijk, je bent van harte welkom om de machines te komen bekijken. Maak een afspraak en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Q-Fin
A Competitive
Edge

Bij Q-Fin doen we graag dingen anders. Waarom? Omdat je nooit de grootste zult worden als je alleen naar anderen kijkt. Voor ons is de beste worden geen doel op zich. Maar het concurrentievoordeel dat je behaalt door met onze machines te werken, is dat wel.

We helpen organisaties die een blijvende indruk willen maken. Degenen die geloven dat eenvoudige productieprocessen geen obstakels zijn, maar kansen om zich te onderscheiden van de rest. Net zoals wij er ook naar streven om op te vallen.

Over Q-Fin

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

"*" geeft vereiste velden aan

Patrick van Scherpenseel
Sales Manager Benelux
+31 (0)6 43 06 70 05 p.scherpenseel@q-fin.nl