RVS slijpen

Bij Q-Fin hebben we oplossingen voor RVS slijpen, rond slijpen, vlak slijpen en meer. Met de machines van Q-Fin kun je effectief en veilig RVS slijpen.

Het bewerkingsproces van slijpen wordt gebruikt om materiaal te verwijderen en de vorm, afmetingen of oppervlakteafwerking van een werkstuk te verbeteren. Metaal slijpen is een veelzijdig bewerkingsproces dat erg belangrijk is in de oppervlakteafwerking van deze materialen.

Met de machines van Q-Fin slijp je zonder inspanning, bereid je verdere bewerking voor, bespaar je kosten, werk je nauwkeurig en gelijkmatig én kun je zelf de slijpdruk bepalen.

Bekijk onze machines

RVS slijpen met Q-Fin

RVS slijpen is iets wat in geen enkel productieproces van RVS mag ontbreken. Bij de productie en bewerking van RVS is het namelijk niet te voorkomen dat er bramen en andere oneffenheden ontstaan. Door het slijpen van RVS worden deze oneffenheden op een zeer effectieve manier verwijderd.

Bij Q-Fin hebben we meerdere machines in ons assortiment, waarmee de best mogelijke resultaten zijn te behalen. Doordat deze machines zijn voorzien van een speciaal borstelhoogte volgsysteem, kunnen we wel zeggen dat de machines van Q-Fin tot de meest gebruiksvriendelijke op de markt behoren. Ze hebben traploos instelbare snelheden, zodat elk mogelijk resultaat te bereiken is. De machines zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar, zodat je precies de machine kunt vinden die op jouw specifieke wensen is afgestemd.

Q-Fin gaat verder dan alleen machines voor het bewerken van roestvrij staal; we bieden ook diverse andere oplossingen aan. Onze allround machines, semi-automatische machines en handling solutions zijn ontwikkeld om jouw producten op een veilige en esthetisch verantwoorde manier af te werken, zonder dat het onnodige tijd of kracht kost. Benieuwd naar al onze oplossingen? Verken ons aanbod en leer meer over Q-Fin.

Als je vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op en we vertellen je graag alles over onze machines en rvs slijpen.

Q-Fin
A Competitive
Edge

Bij Q-Fin doen we graag dingen anders. Waarom? Omdat je nooit de grootste zult worden als je alleen naar anderen kijkt. Voor ons is de beste worden geen doel op zich. Maar het concurrentievoordeel dat je behaalt door met onze machines te werken, is dat wel.

We helpen organisaties die een blijvende indruk willen maken. Degenen die geloven dat eenvoudige productieprocessen geen obstakels zijn, maar kansen om zich te onderscheiden van de rest. Net zoals wij er ook naar streven om op te vallen.

Over Q-Fin

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

"*" geeft vereiste velden aan

Patrick van Scherpenseel
Account Manager Benelux
+31 (0)6 43 06 70 05 p.scherpenseel@q-fin.nl