RVS slijpen

Met een van de machines van Q-Fin kunt u effectief en veilig RVS slijpen. Wij hebben meerdere machines in ons assortiment voor u klaarstaan, waar u de best mogelijke resultaten mee behaalt. De machines van Q-Fin werken met een speciaal borstelhoogte volgsysteem, waardoor we wel kunnen stellen dat onze machines tot de meest gebruiksvriendelijke op de markt behoren. Onze machines zijn voorzien van traploos instelbare snelheden, zodat u elk mogelijk resultaat met onze machines kunt bereiken. Onze machines zijn daarnaast in meerdere verschillende uitvoeringen beschikbaar, zodat u precies die machine kunt vinden die op uw wensen is afgestemd.

Het slijpen van RVS

RVS slijpen is iets wat in geen enkel productieproces van RVS mag ontbreken. Het is bij de productie en bewerking van RVS namelijk niet te voorkomen dat er bramen en andere oneffenheden ontstaan, waardoor er producten kunnen ontstaan die verre van perfect zijn. Met het slijpen van RVS zorgt u ervoor dat deze oneffenheden op effectieve wijze worden verwijderd. Wilt u meer weten over onze machines? Neem dan gewoon contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. We vertellen u graag alles over onze machines, zodat u hier snel en goed beslagen mee ten ijs kunt.

Bekijk onze machines

Q-Fin
A Competitive
Edge

Bij Q-Fin doen we graag dingen anders. Waarom? Omdat je nooit de grootste zult worden als je alleen naar anderen kijkt. Voor ons is de beste worden geen doel op zich. Maar het concurrentievoordeel dat je behaalt door met onze machines te werken, is dat wel.

We helpen organisaties die een blijvende indruk willen maken. Degenen die geloven dat eenvoudige productieprocessen geen obstakels zijn, maar kansen om zich te onderscheiden van de rest. Net zoals wij er ook naar streven om op te vallen.

Over Q-Fin