Slijpmachine metaal

Slijpen is het bewerkingsproces dat wordt uitgevoerd om materiaal te verwijderen en de vorm, afmetingen of oppervlakteafwerking van een werkstuk te verbeteren. Het is een veelzijdig bewerkingsproces dat essentieel is in de oppervlakteafwerking van metalen materialen. Het helpt bij het verbeteren van de kwaliteit, duurzaamheid en de prestaties van het product. Een goed afgewerkt product is dus erg belangrijk. Wanneer producten bramen hebben, kan dit zorgen voor een niet goed functionerend en onveilig product.  Q-Fin levert slijpmachines voor metaal zodat je deze afwerking zonder problemen zal kunnen uitvoeren.

Bekijk onze machines

Slijpmachine voor metaal van Q-Fin

Over het algemeen is het bekend dat bredere slijpmachines voor metaal kleinere onderdelen niet of heel moeizaam kunnen bewerken. Bij de bewerking van deze kleine metalen delen, komen ze nog wel eens los van het transport en worden door het borstelmateriaal de slijpmachine in gelanceerd, wat resulteert in veel schade. Een bredere machine mist de mogelijkheid om kleinere werkstukken goed en veilig te transporteren door een gebrek aan drukrollen daar waar het borstelmateriaal en dus de bewerking is. De afstanden van de drukrollen zijn groot en worden vaak opgelost met een vacuümsysteem. Dit systeem gaat op een grote slijpmachine pas werken bij grotere werkstukken omdat dan onderdruk opgebouwd kan worden. Bij kleine werkstukken is de lekkage groot en ontstaat er geen onderdruk, wat maakt dat ze feitelijk gewoon los in de slijpmachine liggen. Door de snelheid van de borstels ver naar beneden te brengen blijven ze met een beetje geluk liggen. Helaas gaat het vaak mis en ontstaat er schade aan de producten of machine. Daarnaast is het natuurlijk ook helemaal niet veilig in gebruik.

Q-Fin biedt hiervoor de oplossing met topkwaliteit slijpmachines voor metaal. We bieden machines in diverse formaten aan. Deze kunnen worden afgesteld op de grootte van het bedrijf en de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. We vertellen je graag meer over onze verschillende slijpmachines en de werkzaamheden die je hiermee kunt uitvoeren. Ook biedt Q-Fin allround machines of machines voor specifieke bewerkingen aan. Bekijk welke oplossingen we aanbieden en helpen je graag verder.

Als je vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op en we vertellen je graag meer over de werking van onze efficiënte machines. Liever even langskomen om te zien hoe onze machines in het echt functioneren? Ook dit is mogelijk, je bent van harte welkom om de machines te komen bekijken.

Q-Fin
A Competitive
Edge

Bij Q-Fin doen we graag dingen anders. Waarom? Omdat je nooit de grootste zult worden als je alleen naar anderen kijkt. Voor ons is de beste worden geen doel op zich. Maar het concurrentievoordeel dat je behaalt door met onze machines te werken, is dat wel.

We helpen organisaties die een blijvende indruk willen maken. Degenen die geloven dat eenvoudige productieprocessen geen obstakels zijn, maar kansen om zich te onderscheiden van de rest. Net zoals wij er ook naar streven om op te vallen.

Over Q-Fin

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

"*" geeft vereiste velden aan

Patrick van Scherpenseel
Account Manager Benelux
+31 (0)6 43 06 70 05 p.scherpenseel@q-fin.nl