Transportbanden

De transportbanden van Q-Fin bieden optimaal gemak voor de operators. Het verwerken van grote batches is een stuk eenvoudiger door het gebruik van onze transport oplossingen. Onze transportbanden zijn verrijdbaar door middel van een sterke constructie. Daarnaast is de snelheid van de doorvoersnelheid traploos instelbaar. Q-Fin biedt ook terugvoerbanden. Door het gebruik van onze terugvoerbanden kun je het aantal operators per ontbraammachine reduceren. Door gebruik te maken van deze retour-transportband wordt de verwerking van plaatdelen wel twee keer zo efficiënt. De producten worden automatisch teruggebracht naar de voorzijde van de machine. Hierdoor is het niet nodig om een tweede operator aan dezelfde machine te laten werken om de afgewerkte onderdelen op te vangen. Dit gebeurt nu automatisch door de terugvoerband, wat de productiviteit van de eerste operator verdubbelt.

Transportbanden van Q-Fin

Productinvoer in de ontbraammachine middels een transportband maakt verwerking van grote batches met plaatdelen efficiënter. De transportbanden van Q-Fin hebben een zeer degelijke uitvoering en zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar. Deze banden worden qua snelheid en met stroomvoorziening gekoppeld aan de ontbraammachines. De invoer- en uitvoerbanden zijn ervoor gemaakt om een efficiëntere materiaalhandling te kunnen verzekeren en sneller te kunnen werken.

Bekijk onze machines!

Neem contact met ons op

Bij Q-Fin vinden wij het belangrijk om voor onze klanten klaar te staan en te voorzien van advies wanneer zij dit nodig hebben. Samen helpen wij het verschil te maken door middel van machines met van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast fungeren wij ook als kenniscentrum voor slijp- en ontbraamtechniek, want wij zijn ervan overtuigd dat je samen tot meer in staat bent.

Voor vragen of overige informatie helpen onze deskundige medewerkers je graag. Neem telefonisch of via de mail contact met ons op. Indien je interesse hebt in onze transportbanden of andere machines, is het mogelijk om deze te komen bekijken in onze showroom.

Q-Fin
A Competitive
Edge

Bij Q-Fin doen we graag dingen anders. Waarom? Omdat je nooit de grootste zult worden als je alleen naar anderen kijkt. Voor ons is de beste worden geen doel op zich. Maar het concurrentievoordeel dat je behaalt door met onze machines te werken, is dat wel.

We helpen organisaties die een blijvende indruk willen maken. Degenen die geloven dat eenvoudige productieprocessen geen obstakels zijn, maar kansen om zich te onderscheiden van de rest. Net zoals wij er ook naar streven om op te vallen.

Over Q-Fin

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

"*" geeft vereiste velden aan

Patrick van Scherpenseel
Account Manager Benelux
+31 (0)6 43 06 70 05 p.scherpenseel@q-fin.nl