Kanten breken

Q-Fin is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de nabewerking van metaal. Onder dit ‘finishen’ valt het ontbramen, slijpen, kantenbreken en afronden van metaaldelen. We hebben reeks eigen machines ontwikkeld waarmee het kanten breken van metalen plaatdelen eenvoudig en veilig is. Scherpe kanten breken is een belangrijk onderdeel van het nabewerkingsproces, we laten u graag met eigen ogen zien hoe dit met ons systeem in zijn werk gaat. Hiertoe hebben in onze showroom een opstelling gemaakt waarbij u onze machines in werking kunt zien. U kunt bij een bezoek uw eigen producten meenemen om te zien hoe het kantbreken in zijn werk gaat. Zo kunt u zichzelf overtuigen van de kwaliteit van onze kantenbreker.

Eenvoudig kanten breken

Q-Fin is een bedrijf dat sinds 2012 bestaat. Binnen ons bedrijf is meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van ontbramen, slijpen, afronden en kanten breken aanwezig. Q-Fin is opgericht met het oog op de ontwikkeling en bouw van innovatieve machines voor het scherpe kanten breken, maar ook voor andere vormen van nabewerking van staal, aluminium en RVS. Kant breken is een belangrijk onderdeel van dit proces, een relatief nieuwe toevoeging bij het nabewerken. Een afgerond, handvriendelijk product, al dan niet voorzien van een bepaalde radius, wordt namelijk steeds meer vereist. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. U kunt bij ons terecht met al uw vragen, we adviseren u ook graag over de voor uw bedrijf meest geschikte machine. Bekijkt u alvast onze machineoplossingen.

Bij Q-Fin houden wij niet van scherpe kanten!

Bekijk onze machines

Q-Fin
A Competitive
Edge

Bij Q-Fin doen we graag dingen anders. Waarom? Omdat je nooit de grootste zult worden als je alleen naar anderen kijkt. Voor ons is de beste worden geen doel op zich. Maar het concurrentievoordeel dat je behaalt door met onze machines te werken, is dat wel.

We helpen organisaties die een blijvende indruk willen maken. Degenen die geloven dat eenvoudige productieprocessen geen obstakels zijn, maar kansen om zich te onderscheiden van de rest. Net zoals wij er ook naar streven om op te vallen.

Over Q-Fin